I. Brazdeikis apie A. Trinchierį: „Jis yra krepšinio genijus“

I. Brazdeikis apie A. Trinchierį: „Jis yra krepšinio genijus“

LKL nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai patyrė nesėkmę Eurolygos antrojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda išvykoje rezultatu 68:74 nusileido Pirėjo „Olympiacos“.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ puolėjas Ignas Brazdeikis davė interviu Graikijos spaudai bei gyrė trenerį Andrea Trinchierį.

Jis taip pat atskleidė, kodėl jam nepasisekė įsitvirtinti „Olympiacos“ gretose.

„Olympiacos“ komandoje viskas remiasi į rezultatą. Todėl daugiausiai žaidžia krepšininkai, kurie suteikia daugiausiai garantijų pergalei pasiekti. Gal mano indėlis būtų buvęs didesnis, jei būčiau gavęs daugiau minučių aikštelėje žaidimo sistemos supratimui ir adaptuojantis prie reikalavimų.


Galiausiai įvyko taip, kad galbūt aš nepritapau prie sistemos, galbūt netiko ir man. Tokie dalykai kartais nutinka. Aš vėlai atvykau į komandą, kuri jau buvo pilna kokybės visose pozicijose. Tokius aukštus tikslus keliančioje organizacijoje yra nuolatinis spaudimas rodyti rezultatus, tad treneris renkasi jau patikrintus žaidėjus“, - kalbėjo Iggy.

I. Brazdeikis negailėjo gražių žodžių treneriui A. Trinchieri.

„Vasaros pradžioje, dar prieš nutraukdamas bendradarbiavimą su „Olympiacos“, mačiau tai kaip geriausią variantą sau. Tarpusavio pokalbiai su Trinchieri ir tai, kad Kaunas yra patraukli vieta žaisti krepšinį, sprendimą padarė labai lengvu. Čia turiu puikią aplinką vėl atrasti save ir žaisti krepšinį, kurį aš žinau.

Trinchieri visada mus labai spaudžia tapti geriausiomis savo versijomis, nes jis yra treneris, kuris pats sau kelia milžiniškus lūkesčius. Jis yra krepšinio genijus, todėl iš jo krepšinio supratimo aš tikrai daug išmoksiu“, - pasakojo lietuvis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: