„Žalgirio“ fanai džiaugiasi, kad sustiprėjo „Rytas“: „Galbūt LKL finalai ir vėl bus įdomus“

Ilgai lauktas „Betsafe–LKL“ sezonas oficialiai prasidėjo. Vilniaus „Rytas“ nuo starto linijos atsispyrė itin galingai ir namuose 106:77 (17:15, 27:23, 32:16, 30:23) nepaliko vilčių Utenos „Juventus“.



Po šio mačo „Žalgiris Meme Book“ išdėstė mintis, kodėl „Žalgirio“ fanai turėtų norėti ir palaikyti vilniečius, kad LKL finalai vėl taptų konkurencingi.

„Dešimt metų "Žalgirio" didžiausias priešas LKL arenose buvo pats "Žalgiris". Tai absoliučiai sumenkino mūsų lygos vertę. Ir tai yra blogai visoms pusėms:

1. "Žalgiris" negali konkurencingai žaisti, o tai mažina pasirengimo lygį Eurolygai.

2. Fanams nebeįdomios kovos net su principiniu varžovu.
3. LKL praranda žiūrovus.
4. Arenos nesurenka pakankamai pinigų.

Galime šiepti Vilniaus komandą kiek tik norime (o norime ir šiepiame daug), galime juoktis iš jų pagrindinio sezono tikslo - kuo daugiau kartų įveikti Kauno komandą, galime taršyti ju pasirinkimą žaisti žemesniame europiniame turnyre, tačiau reikia pripažinti, kad šiemet komanda teikia nemažai vilčių, kad finalas (jei į jį pateks) galbūt ir vėl bus įdomus.

Su vilniečių turimu biudžetu (2.1 mln.€) jie surinko komandą, kokią, manau, begalėjo geriausią:


1. Išsaugotas Arnas Butkevičius.
2. Drąsūs, stiprūs, vikrūs legionieriai Goudelockas ir Jacksonas.
3. Perspektyvus Donaldas Kairys už komandos vairo.
4. Įdomus stebėti jaunasis Marčiulionis.

Žinoma, manau, Rytas turi labai mažus šansus plėšytis iki galo ilgesnėje finalo serijoje prieš Žalgirį, tačiau jau labai daug metų nejaučiau viduje virpuliuko, kuris atsiranda nugalint stiprų Rytą, o ne tą, kuris, kaip NKL komanda, gula serijoje 0-4.


Šis LKL gali tapti įdomesnis ir mums!“, - rašė „Žalgiris Meme Book“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: