Ar žinojote? „Žalgirio“ ir „Barcelona rungtynių įdomiausi faktai

Zalgiris.lt ir Barcelona nuotr.

Prie „Barcelona“ komandos vairo vasarą stojęs Šarūnas Jasikevičius ketvirtadienio popietę pirmą kartą sugrįžo į gimtąjį Kauną, kur penktadienį susigrums su „Žalgiriu“.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio metraštis“ išrinko įdomiausius faktus apie šias rungtynes. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Žalgiriečiai prieš Jasikevičiaus auklėtinius. Įdomiausi faktai:

1. Abi komandos moderniojoje Eurolygoje susitiko 27-is kartus. 22 kartus buvo stipresni katalonai ir tik 5-is kartus kauniečiai.


2. Tris pergales (iš penkių) "Žalgiris" prieš "Barcą" pasiekė, kai Kauno komandos vyriausiuoju treneriu buvo Šaras.

3. Visos trys pergalės buvo pasiektos per vienerius kalendorinius metus (nuo 2017-02-02 iki 2018-01-03).

4. Šaro, kaip vyriausiojo "Žalgirio" trenerio, didžiausia pergalė prieš "Barcą" buvo 16 taškų, o pralaimėjimas - 7 taškai.

5. Šaras su "Barca", kaip treneris, susitiko 9-is kartus ir laimėjo 30% rungtynių. Bet dar nei karto nežaidė prieš "Žalgirį".

6. Šią savaitę "Žalgiris" pirmą kartą istorijoje su "Barca" susitiks savo arenoje be žiūrovų, ir tai - didelis minusas mums, nes negalėsime sukelti didelio spaudimo Šarui. Jam tai bus tiesiog another day at the office.

7. "Barca" Šarui visada buvo antroji meilė. Ir nors antroji meilė dažniau tampa ilgalaike, nei pirmoji ("Žalgiris"), visgi statistiškai "ragai" dažniau įstatomi antrajai su pirmąja, o ne atvirkščiai“, - rašo „Žalgirio metraštis“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: