M. Grigonis apie įsimintiniausią šventimą su „Žalgiriu“ ir nuobaudų sistemą

Lino Žemgulio / Zalgiris.lt nuotr.

Marius Grigonis tapo antruoju Joe Arlaucko svečiu Eurolygos tinklalaidėje „The Crossover“, kurioje jis pasidalino savo prisiminimais apie karjerą ir įspūdingą 2019 metų Kauno „Žalgirio“ atkrintamųjų spurtą.



M. Grigonis papasakojo, kad dar prieš persikeldamas iš Tenerifės „Iberostar“ į Berlyno ALBA, turėjo galimybė sugrįžti į „Žalgirį“.

„Kuomet sulaukiau pasiūlymo iš ALBA ekipos, paskambino ir „Žalgiris“, tačiau prašė palauki 3 savaites, bet ALBA komandai reikėjo atsakymo greičiau. Jei bučiau laukęs, tuomet nebūčiau galėjęs pasirašyti sutarties su ALBA ir apskritai galėjau likti be nieko. Todėl rimtai apsvarsčiau ir nusprendžiau keltis į Berlyną“, - teigė lietuvis.

M. Grigonis kaip vieną iš ryškiausių prisiminimų išskyrė 2018-2019 metų sezono finišą, kuomet pavyko stebuklingai įšokti į nuvažiuojantį Eurolygos atkrintamųjų traukinį.


„Vienas iš Eurolygos trenerių sakė, kad „Žalgiriui“ patekti į atkrintamąsias yra neįmanoma. Bet kai pradėjome laimėti, visi klausė kas vyksta? Kai laimėjome lemiamas rungtynes prieš Madrido „Real“, ten įvyko vienas iš geriausių gyvenimo vakarėlių. Tikrai nepaprasti to laikotarpio atsiminimai“, – prisiminė gynėjas.

„Žalgirio“ lyderis atskleidė, kad spalį jam tapus naudingiausiu mėnesio žaidėju, teko paploninti piniginę.

„Reikėjo pirkti vakarienes, toks jau mūsų susitarimas. „Žalgiryje“ turime savo sistemą. Ir ant baltos lentos viskas surašyta. Ką reikia daryti, jeigu vėluoji arba gauni techninę, ką daryti, jei tampi MVP, ką daryti, jei tavo gimtadienis. Man, pavyzdžiui, teko pirkti sušius visai komandai, maždaug 300 eurų. Tačiau už vėlavimus ar technines pražangas gali tekti sumokėti ir 500 eurų“, – pasakojo M. Grigonis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: