Eurolygos žvaigždės prabilo jautria tema – namų ilgesį: Šaras sunkiai sulaikė ašaras (VIDEO)

Eurolygos žvaigždės prabilo jautria tema – namų ilgesį: Šaras sunkiai sulaikė ašaras (VIDEO)

Eurolygos kūrybinė grupė ruošiasi vasario 16 d. pristatyti dokumentinį filmą „Table Talk“, o prieš tai išleido trumpą anonsą, kurioje išvysime „Barceloną“ trenerį Šarūną Jasikevičių.



Lietuvis su ašaromis akyse prisiminė istoriją, kaip jo auklėtinis prakalbo apie namų ilgesį ir sunkumus adaptuojantis naujame klube.

„Labai gerai pamenu tą dieną, kai vienas žaidėjas atėjo pas mus ir pasakė, kad jis ilgisi namų. Po tokio pareiškimo jis mus įstūmė į sunkią padėtį, nes su juo buvo pasirašyta sutartis. Jis turėjo praleisti čia bent 10 mėnesių, tačiau jau po kelių savaičių jam tapo per sunku.

Visada sakau savo auklėtiniams, kad kiekvieną dieną ateitų į darbą susikaupę, pasirengę tobulėti ir padėtų komandai laimėti. Tačiau jei žaidėjo mintys kažkur kitur, tuomet reikia ieškoti sprendimo“, – pasakojo Š. Jasikevičius.


Apie tai pasisakė ir kitos Eurolygos žvaigždės - Maskvos CSKA treneris Dimitris Itoudis, Sankt Peterburgo „Zenit“ gynėjas K.C. Riversas ir Milano „AX Armani“ įžaidėjas Malcolmas Delaney.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: