„Ryto“ fanai prieš mačą su „Žalgiriu“: „Pastatysim juos i vietą!“

„Ryto“ fanai prieš mačą su „Žalgiriu“: „Pastatysim juos i vietą!“

Sekmadienį LKL čempionate įvyks jau trečiasis lygos grandų susitikimas. Šįkart „Jeep“ arenoje vilniečiai priims lyderius Kauno „Žalgirio“ krepšininkus.



Prieš šias rungtynes skambiais pasisakymais pasižymėjo „Ryto Balsas“, kuris įgėlė „Žalgiriui“ ir Pauliui Motiejūnui.

„Sekmadienį namie priimsime Samsono dešrelių klubą. Tikėkimės, kad pergalių serija bus pratęsta iki 13-os“, - rašė „Ryto Balsas“.

„Jau kitą savaitgalį laukia akistata su dabartiniu čempionato lyderiu. Išvyką į sostinę to klubo vadovas galės išnaudoti ir vizitui į Seimą su išmaldos prašymu“, - teigė „Ryto Balsas“.


Dabar kviečiame paskaityti „Ryto“ fanų komentarus prieš artėjančias rungtynes (Tekstas neredaguotas):

„Nu ką, laukiam žalgirio. Pastatysim juos i vietą!“, - teigė Tadas.

„Banguotai, banguotai. Bet pergalė yra pergalė, tikėkimės kad sekmadienį bus geriau“, - po pergalės prieš "Dzūkija" komentavo Sania.

„Su pergale bet sutokiu źaidimu sekmadieni bus liudna“, - po mačo prieš "Dzūkija" rašė Jeronimas.

„Pagaliau atsirado treneris su kuriuo komanda dirba turėdama motyvacija ir tikslą, džiugu tai matyti, vienybė ir ryžtas didelis ginklas kovoje dėl pergalės, sveikinu ir tikiu kad sezono kulminacijoje kovosime dėl aukščiausių lygos apdovanojimų“, - komentavo Robertas.

„Keista, bet tuos Samsono gaminius amžinai matau prie "nukainuota" skyriaus su 50% nuolaida...“, - pareiškė fanas Sania.

„Jau ne pirmą kartą po ilgosios pertraukos Rytas į aikštę išeina kaip visai kita komanda. Su pergale“, - laimingas teigė sirgalius Augustinas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: