„Žalgirio“ fanai: „Pasimatė trenerių darbo rezultatai, o pagal dabartinį žaidimą esame neverti Eurolygos“

„Žalgirio“ fanai: „Pasimatė trenerių darbo rezultatai, o pagal dabartinį žaidimą esame neverti Eurolygos“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos rungtynėse antrą savaitę iš eilės patyrė nesėkmę Stambule. Šį kartą Martino Schillerio auklėtiniai Turkijoje rezultatu 61:84 (18:28, 8:17, 20:21, 15:18) nusileido vietos „Fenerbahce“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - palaikė krepšininkus.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pasimatė trenerių darbo rezultatai komandos žaidimo lygis eina žemyn. Pagal dabartinį žaidimą neverti eurolygos“, - piktinosi Arvydas.


„Bendras vaizdas niūrus. Nepatekt i EL Top 8 kautis tik dėl LKL beliko. Manau komanda keisis po sezono iš esmės“, - komentavo Vytautas.

„Gaila, bet tokiu svarbu momentu kovos net nebuvo... Kazkaip treneriu stabas visiskai neparuoses zaideju, ugneles, noro visiskai nera. Tokiu memontu visada prisimenu Sara, kuris prase ir reikalavo visada kovoti iki galo. Galima sakyti, kad sezonas baigtas, nes tas LKL niekam neidomus:) Kaip nebutu Zalia Balta!“, - rėžė fanas Pavel.

„Geriausias rungtynių momentas, kai vienas žmogus arenoj šaukė: Žalia balta!“, - juokavo Andrius.

„PARODIJA IR GEDA. Kiek gali testi pralaimejimu serija? Zaidejai be motyvacijos, treneris neisleidzia jaunimo net ir prie -30 kas cia per sprendimai? LABAI LABAI LIUDNA“, - rašė fanas Edgaras.

„Bet kokiu atveju, manau sezonas užskaitytas. Po gero starto pritrūko parako. Sėkmės Žalgiriukui. Manęs nebuvo Žalgiris buvo. Aš esu, Žalgiris yra. Manęs nebus, Žalgiris bus“, - teigė Giedrius.

„Biudžeto nėra, papildymo negali įsigyti, žaidžiam su tuo ką turim. Ir dar plius duobė... Bet esam buvę šį sezoną ir pirmi. Palaikom visur ir visada“, - rašė fanė Jūratė.

„ŽALGIRIO žaidime nebuvo žaidimo. Buvo tik chaosas, nei gynybos, nei puolimo. Tragedija“, - pareiškė Vitalijus.


„Norėtųsi sakyti, jog "Žalgiris" tapo karantino ir jo ribojimų auka, kuomet nėra pinigų - nėra ir žaidimo, tačiau... juk absoliuti dauguma komandų šiuo metu yra toje pačioje padėtyje“, - savo mintis išdėstė fanas Artūras.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: