„Žalgirio“ fanas: „Kalti ne teisėjai, o Lauvergne'as. Kam prasižengti lemiamoje atakoje?“

„Žalgirio“ fanas: „Kalti ne teisėjai, o Lauvergne'as. Kam prasižengti lemiamoje atakoje?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvykoje paskutinėmis rungtynių akimirkomis rezultatu 70:71 (22:21, 14:16, 18:20, 16:14) nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle piktinosi teisėjais ir žalgiriečiais.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Teisėjai apvogė Žalgirį. Nebėra daugiau ką bepridurti. Ačiū vyrams už tai, kad nepasidavėt ir ėjot iki galo. Įrodėt, kad jūs "ne iš tų, kur pralaimi dar nenugalėti“, - komentavo Andrius.


„Meskit vėl į mane akmenį, bet Jokubaicio išėjimas... sugriovė visą balansą... Tiek gynyboj tiek puolime.. Raskit Jokubaicio kirpėja... Ir parašykit jos, kad nukirpti ji plikai, gal galvos apie krepšinį, o ne garbanos kaip atrodo... Ačiū“, - rašė Arvis.

„Kalti ne teisėjai, o Lauvergne'as. Kam prasižengti lemiamoje atakoje?“, - teigė fanas Arnas.

„Reziumuojant sezoną, galima teigti, atimant teisėjų nekompetenciją. 1. Geriau jokio Grigonio, negu toks, kuris ieškosi buto Maskvoje. 2. Akivaizdus aiškaus lyderio nebuvimas, bei nusiteikimo ar psichologinis nusiteikimo pradingimas porą pastarųjų mėnesių 3. Bendrai paėmus bent Eurolygoje buvo galima geriau“, - teigė sirgalius Vytautas.

„Niekada nesuprasiu kaip galima ziureti suletinta pakartojima ir vistiek priimti neteisinga sprendima. Yra klaidos ir yra akivaizdus vienos komandos traukimas“, - teisėjais piktinosi fanas.


„Jei neduos protesto Žalgiris tai aš būsiu labai nustebęs. Nesvarbu kuo tai pasibaigs bet esmė turi save atkreipti dėmesį. Šitaip grybauti su peržiūra tai baisu“, - savo mintis išdėstė Regimantas.

„Teisėjai tikrai įtakoja Louvergne žaidimo IQ - kaltinkime juos!“, - rašė Rokas.

„Apvogta komanda..apgailėtinas teisėjų darbas, o Žalgiris šaunuolis!“, - komentavo Rimantė.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: