„Ryto“ fanų džiaugsmas nugalėjus „Žalgirį“: „G. Žibėnas - metų treneris ir atradimas“

„Ryto“ fanų džiaugsmas nugalėjus „Žalgirį“: „G. Žibėnas - metų treneris ir atradimas“

FIBA nuotr.

„Betsafe-LKL“ čempionate sekmadienio vakarą įvyko trečiasis šio 2020-2021 m. sezono derbis tarp Kauno „Žalgirio“ (21/3) ir Vilniaus „Ryto“ (22/6). Giedriaus Žibėno vadovaujamas „Rytas“ po įtemptos dvikovos svečiuose triumfavo 86:85 (21:23, 19:19, 21:25, 24:19).



Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„HVALA, IVAN!

Pagarba visai komandai. Akivaizdu, kad išvados po paskutinių nesėkmingų rungtynių padarytos. Noras ir energija visiškai atitiko derbio nuotaikas, ko visada ir tikimės iš komandos.


Galima daug kalbėti apie atskirus epizodus, bet juos pabandysime plačiau paanalizuoti vakare arba rytoj, o dabar pasidžiaukime, ko šiandien buvome verti!

Su pergale, vilniečiai!!“, - rašė „Ryto Balsas“.



Kitos reakcijos:





@rytasfan

##рекомендации ##foryou ##rytas ##zalgiris

♬ original sound - rytasfamily ⚫⚪🔴🏀🏀




Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle dėkojo krepšininkas už pergalę.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Žibėnas wow, o Buva šiandien manau jau paliko Rytui nebeįperkamas kitam sezonui“, - komentavo Modestas.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi!!! Geros rungtynės,su laiminga pabaiga,Rytui. Ilga serija be pergalių buvo prieš Kauno Žalgirį,prisimenant dar tą paskutini tarpusavio susitikima,tikrai labai smagu dėl komandos,kad taip sukovojo šiandien. Bravo!“, - rašė Erikas.

„Saunuoliai Rytas, o dar kopitonui dukra gime“, - džiaugėsi Vytautas.


„Buva tu buvai fantastiškas ir visi kiti vyrai šaunuoliai pagarba kovotojams“, - teigė sirgalius Viktoras.

„Kad ir kaip tai paradoksaliai absurdiškai nuskambėtu bet jei Rytas nebūtų pakvietęs Donaldo Kairio treniruoti Ryta, tai Donaldas nebūtų pasikvietęs asistentu Žibėna...kuris dabar bastytusi kažkur Indonezijoje...tik gaila kad Rytas taip ilgai delsė su Kairiu, o galėjo Ryto sezonas būti visai kitoks europoje ir rezultatai, o kur dar Fail su žaidėjais Boatrightu, Bensonu, Kulviečiu, McCoulloghu, DJacksonu...“, - savo mintis išdėstė Mario.

„Ryto stiprioji korta bonusas padedantis skinti pergales yra Giedrius Žibėnas - metų treneris, metų atradimas, Rytas turėtu drąsiai jam pasiūlyti 3 metų sutartį.“, - komentavo Martynas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: