„Ryto Balsas“: „Pasiekta pergalė prieš Šiaulius galima pavadinti pavyzdiniu komandiniu darbu“

„Ryto Balsas“: „Pasiekta pergalė prieš Šiaulius galima pavadinti pavyzdiniu komandiniu darbu“

Sekmadienį Vilniaus „Rytas“ (25/7) pasiekė pergalę „Betsafe-LKL“ pirmenybėse ir gali būti ramus dėl likusios reguliaraus sezono dalies.



Sostinės ekipa namuose 104:68 (22:15, 25:17, 32:24, 25:12) nepaliko vilčių „Šiauliams“ (12/21).

Po šio mačo savo mintis išdėstė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Intensyviame rungtynių maratone pasiekta pergalė prieš pastaruoju metu neblogą žaidimą demonstruojančius Šiaulių krepšininkus galima pavadinti pavyzdiniu komandiniu darbu.


Tolygiai paskirstytos minutės, visų rungtyniavusių žaidėjų indėlis į taškų kraitį ir penki daugiau nei dešimt taškų įmetę žaidėjai bei net 30 rezultatyvių perdavimų yra tie skaičiai, kuriuos norėtųsi matyti kuo dažniau.

Sveikinimai Kristianui, kurio  sugrįžimas po ilgesnės pertraukos į taip gyvybiškai svarbią komandai poziciją pridėjo itin reikalingo aikštelę  išplėčiančio žaidimo bei leido kai kuriems žaidėjams grįžti į savo pozicijas.

Gytis Radzevičius dar kartą nusipelno plojimų dėl rodiklio, kuris jo pozicijos žaidėjams yra sunkiai suvokiamas. Lengvasis krašto puolėjas pasikeitus komandos treneriams nepalieka aikštės be bent 7 aktovotų kamuolių, kas bendrą vidurkį, nepaisant sunkios sezono pradžios jau leido pakelti iki 5 per rungtynes.

Šiauliai yra galimi varžovai LKL ketvirtfinalio serijoje tad belieka tikėtis jog panašaus scenarijaus sulauksime ir galimoje komandų akistatoje ateityje“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: