„Green White Boys“: „Likome maloniai nustebinti, jog žalgiriečiai yra išmokę ir mūsų dainų žodžius“

„Green White Boys“: „Likome maloniai nustebinti, jog žalgiriečiai yra išmokę ir mūsų dainų žodžius“

„Betsafe-LKL“ atkrintamosiose varžybose Kauno „Žalgiris“ taip ir nesuklupo. Martino Schillerio auklėtiniai „sausai“ laimėjo ir finalo seriją bei užtikrintai tapo Lietuvos čempionais.



„Žalgiris“ trečiose finalo serijos rungtynėse Vilniaus „Rytą“ nugalėjo 84:73 (16:15, 25:23, 23:15, 20:20), laimėjo seriją 3-0 ir iškovojo 11-ąjį čempionų titulą iš eilės.

Iš viso kauniečiai šalies krepšinio pirmenybes jau yra laimėję 23 kartus.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi klubo fanai - „Green White Boys“


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Šiek tiek įspūdžių iš čempioniškų rungtynių.

Nors atkrintamųjų pradžioje jautėsi tribūnoje stagnacija - karantinas pakeitė ne vieno gyvenimo ritmą, įpročius bei karantino ribojimai labai trukdė į tribūną grįžti aktyviausiems, tačiau galiausiai įvyko lūžis ir palaikymas vėl buvo galingas. Nusprendėme vėl nelaužyti tradicijos ir surengti eiseną prieš lemiamas finalo serijos rungtynes. Eisenoje dalyvavo beveik vien tik boysų pajėgos, virš 100 aktyviausiųjų nudažė Kauną gražiausiomis spalvomis ir kvietė kauniečius rinktis į areną.

Savo namų tvirtovėje po ganėtinai ilgo laiko turėjome pilną sektorių žmonių, o palaikymas buvo itin garsus. Džiugu, kad ir arena taip pat jungėsi prie bendrų skanduočių - vienybės jausmas labai svarbus vardan gero palaikymo. Ir nors tokia didelė arena yra tiesiog per didelė kiek mažiau nei 2000 žmonių, tačiau atmosfera jautėsi tikrai labai smagi. Žinoma, konkurencijos tribūnose šiek tiek trūko, kadangi vilniečiai išrado naują būdą palaikyti komandą po rungtynių. Nežinome, kada jų boikotai ar ledynmečiai baigsis ir kokiems mačams jie galioja, turbūt nebežino ir jie patys.

Rungtynių pabaigoje areną nudažome žalių fajerių šviesomis ir triumfuojame vienuoliktą kartą iš eilės. Jausmas vis tiek nuostabus. Labai smagu, kad Rokas prisijungė prie mūsų šėlionių ir atitinkamai atsisveikino su tribūna. Ačiū ir sėkmės, Rokai!

Po rungtynių linksmybėms persikėlus prie arenos prieigų, liekame maloniai nustebinti, jog žalgiriečiai yra išmokę ir mūsų dainų žodžius bei puikiai jas sudainuoja. Šventimui persikėlus į privačias erdves, tik kitą dieną suprantame, kad pirmadienis nėra pati patogiausia diena laimėti čempionų titulą, bet nuo tik daugiau istorijų ir įspūdžių. Ačiū komandai, ačiū treneriui!“, - rašė „Green White Boys“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: