„Žalgirio“ fanai apie naują trenerį: „Krepšinio šalyje austrai valdo „Žalgirį“. Skamba nesolidžiai“

„Žalgirio“ fanai apie naują trenerį: „Krepšinio šalyje austrai valdo „Žalgirį“. Skamba nesolidžiai“

Kauno „Žalgirio“ klubui formuojant kito sezono komandos sudėtį, perspektyviu specialistu pasipildė ir trenerių štabo gretos. Prie Lietuvos čempionų naujajame sezone prisijungs vienas Austrijos rinktinės trenerių Stefanas Grasseggeris.



„Žalgirio“ trenerių štabe S.Grasseggeris pakeis Evaldą Beržininkaitį. Aštuonerius metus ant pagrindinės komandos suoliuko praleidęs E.Beržininkaitis šiuo metu darbuojasi Lietuvos vyrų rinktinės stovykloje.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Kažkaip truputi ne taip tikėjausi komplektacijos pradžios. Biudžetas mažėja ir vietoj jaunimo kuris galetu augti su klubu ir ateityje duoti naudos supirko senelių būrį ir lietuvius trenerius keičia visi užsieniečiai. Krepšinio šalyje austrai valdo Žalgirį. Skamba nesolidžiai“, - komentavo Deividas.

„Čia nesuprasi: ar chebra nori būt TOP 8, ar nori vis kažką augint. Tas procesas juk niekur nesustojo. Žalgiris kaip turėjo piramidę, taip ir turės. Klubas tiek Eurolygai žvaigždžių užaugino per pastaruosius kelerius metus. Ilgas sąrašas žaidėjų: Davis, Micic, Pangos, Walkup, Grigonis, Haynes, Leday ir dar visas topinis trenerių štabas. Leiskit treneriui susirinkt savo štabą, galėsit tarkuot sezono metu. Nes dabar sunku tarkuot, kai žmogus buvusio trenerio batus turi sunešiot“, - teigė Antanas.

„O is kur Austrijoje tiek krepšinio žinovų, bet kodėl nei viena komanda nežaidžia Europinio lygio turnyruose?“, - rėžė Nerijus.

„Na lietuviai tikrai negarsėja svetingumu. Užuot bambėję verčiau pasveikintumėt naują žmogų prisijungus prie ŽALGIRIO organizacijos. Tad mažiau bambėkit ir leiskit treneriui Martinui dirbt savo darbą“, - džiaugėsi Armi.

„Esu Žalgirio fanas, bet nepasakyciau kad manę visą ši politiką priimtina. Tad tūriu klausimą visų fanų. Zalgiris turi sakykime dublerių komandą. Kur žaidžia prieš pagrindinį Žalgirį šios dienos sudėtį. Dublelriu komandoje žaidžia tokios pavardės. Birutis, Blaževičius, Gabenas, Masiulis, Venckus, Dimša, Lokosiunas, Velička na ir dar iš jaunimo akademijos. Uz ką sirgtumete?“, - komentavo Vaidas.

„Lyg lietuviu negana, nesuvokiu kam vienus ismeta, kita priima“, - savo mintis išdėstė fanė Žydra.

„Nu mažiau verkit...visi nori pergaliu, stumia kai pralaimi. Kažką keisti reikia jei norim pokyčių! Keep going!“, - komentavo Justas.


„Labai gerai, o ko jūs tikitės? Schilleriui nuo to tik lengviau bus, Šaras turėjo savo komandą, dabar Schilleris stato savo,gaila Evaldo ir Bružo, bet taip jau yra“, - teigė Donatas.

„Kuo toliau, tuo grąžiau - Lietuvoj nėra trenerių, absurdas, lietuvos komanda, na...., nesikeikus“, - pyksta fanas Giedrius.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: