Fanai apie galutinį dvyliktuką: „Rinktinė ir yra rinktinė, o ne trenerio sūnelio prastūmimo makalavimas“

Fanai apie galutinį dvyliktuką: „Rinktinė ir yra rinktinė, o ne trenerio sūnelio prastūmimo makalavimas“

Ž.Vingelis / LKF nuotr.

Paaiškėjo galutinė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sudėtis, antradienį Kaune pradėsianti kovą dėl kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes.



Prieš prasidedant oficialioms varžyboms rinktinės treneris Darius Maskoliūnas turėjo atsisveikinti su dviem žaidėjais – Tadu Sedekerskiu ir Regimantu Miniotu.

Po šios žinios rinktinės fanai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje peikė trenerio sprendimą.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Kas čia vyksta? Toks vaizdas, kad bando pranokti Adomaitį pagal fanų neapykantą“, - komentavo Deividas.

„Komentatorius per varžybas pasakė, nematau scenarijaus kaip Sedekerskis gali nepatekt į galutinį dvyliktuką, Maskoliūnas parodė dar ir kaip kad yra.. neturiu žodžių“, - teigė Vilius.

„Sedekerskis geresnis uz Masiuly ir Butkeviciu kartu sudejus“, - rėžė Saulius

„GĖDA MASKOLIŪNUI DĖL MASIULIO, negalima imti žaidėjo tik dėl to, kad tėtis asistentas, galės dabar dengti Dončičiu, labai tikiuosi kad Maskoliūnui atranka ir jeigu pakliūs į olimpiada tai jam bus paskutiniai turnyrai kaip vyr treneriui“, - piktinosi Kęstutis.

„Jūs gal juokaujat???? Atkabinti žaidėją, kuris pas Ivanovičių, Baskuose, lemiamomis minutėmis sėkmingai ginasi prieš Mike James, ir argumentuoti, kad jis neįsipaišo į gynybines schemas?“, - komentavo Edvinas.

„Masiulis geriau už Sedekerskį? Dėl tėvelio?“, - teigė Vaida.

„Tai kur Sedekerskis? Masiulį grybautoją pasiliko dėl tėvo. Sedekerskis dėl Dončičiaus buvo mūsų viltis. Treneriui reikia gydyt galvą“, - piktinosi Ramūnė.


„Atkabino Eurolygos žaidėją ir pasiliko NKL lygio žaidėją. Maskoliūnas yra Lietuvos krepšinio Nausėda“, - rėžė Martinas.

„Trenerį nuteisti visados spėsite ,gal sulaukiam rezultatu,man taip pat Sedekerskis geresnis krepšininkas už kai kuriuos likusius,bet ir treneris nėr durnas,gal net ir pasitaręs su tuo pačiu Saru kaip draugu prieme tokį sprendimą .laikas parodys.pamenu kai Kemzūra 10 metais išvažiavo su jaunimu kiek kritikos prieš čempionatą ,ir koks rezultatas ,kiek meilės jam buvo po čempionato ,tai gal palaukime…“, - savo mintis išdėstė Erikas.

„Rinktinė ir yra rinktinė, o ne trenerio sūnelio prastūmimo makalavimas“, - komentavo Dainius


„Kur Tadas? Puolime gal ir nieko neduoda, bet gynyboje vienas iš geriausių ir svarbiausių“, - teigė Akvilė





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: