Fanai po fiasko: „Jei Maskoliūnas pats savimi netiki, kaip žaidėjai gali tikėti, jog gali laimėti?“

Fanai po fiasko: „Jei Maskoliūnas pats savimi netiki, kaip žaidėjai gali tikėti, jog gali laimėti?“

FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinei nepavyko pratęsti nuo 1992-ųjų besitęsusios dalyvavimo olimpinėse žaidynėse tradicijos. Dariaus Maskoliūno auklėtiniai 85:96 (24:28, 28:24, 17:28, 16:16) po atkaklios kovos nusileido Luka Dončičiaus vedamai Slovėnijos rinktinei ir liko be kelialapio į Tokijo olimpines žaidynes.

Po šio mačo Lietuvos rinktinės aistruoliai socialiniuose tinkluose dėkojo rinktinei už kovingumą, o kiti priešingai - piktinosi ekipos žaidimu.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Realiai žiūri į Maskoliūną atrodo apsiverks tuoj. Jei jis pats savimi netiki, kaip žaidėjai gali tikėti, jog gali laimėti“, - komentavo Aivaras.

„Nu va. ir prisimakalavo.. gaila.. Slovėnai buvo stipresni matomai. Na bent jau mūsų vyrai vasarą pailsės. Tiek žinių , laukiam kitais metais Europos čempionato, tikiuosi makaluotojas daugiau nebemakaluos rinktinėje“, - teigė Karolis.


„Koks TRENERIS tokia ir komanda“, - rėžė Klemensas

„Ačiū už kovą, už norą, už dar vieną parduotą vasarą. Šiandien daug širdžių kraujuoja, bet stipriausiai tos 12, kurios paliko visą save aikštėje. Bus daug analizių ir daug laiko tam, bet mane labiausiai liūdina tai, kad turime du nuostabius centrus, bet kamuolius jiems paduoti sugebame tik tiesiu įmetimu nuo tritaškio, o ir tie dažniausiai nekokybiški ir į kovą“, - dėkojo Aivaras.

„Ko niekas neparodė minutės su Kazlausku jiems per kažkurią pertraukėlė? Gal maskoliuno autoriteto nepaisė, gal ir silpnas kaip treneris, bet bent būtų kažkaip užsivedę. Dabar gaila žiūrėti ta pati gimdymą kur nelipo 2 kėlinius“, - savo mintis išdėstė Mykolas.

„Ačiū už viską vyrai!!! Didžiausias ačiū už kovą ,už visą savo atiduotą laiką bei už tai ką atidavėte vardan Lietuvos !!! Jūs šaunuoliai ! Mylime jus ir vertiname ! Jūs mūsų pasididžiavimas!“, - dėkojo Kamilė.

„Niekada nesupratau ir nesuprasiu. Ryškiai matosi kad JV ir Sabonio žaidimas kartu nesiklijuoja. Kodėl jie abu vis tiek kartu laikomi aikštėje? Čia dėl žvaigždžių statuso?“, - komentavo Lukas.

„Labai gaila,gėda, bet nereikia viska varyti ant žaidėjų bei trenerių. Ačiu jiems už paaukotą vasarą ir sėkmes lapkritį pasaulio čempionato atrankoje“, - savo mintis išdėstė Rimvydas.

„Viskas labai logiška. Kol mūsų vyrai sustoję numetinėjo kamuolį vienas kitam ir nežiūrėjo net į krepšio pusę, Luka su šypsena veide sutvarkė reikalus. Kaip supratau visas Maskoliūno planas buvo laužti per JV su Sabu ir kažką jei sudvigubins gal kokį trajaką netyčia užmest. Šį kart olimpiada yra Slovėnams, o ne Dariaus bajeriams“, - rėžė Tadas.


„Slovėnai tikrai buvo stipresni ir žaidimu, ir charakteriu. Aš tik stipriai nesutinku su teisėju darbu, buvo šaltas petys skirtas Lietuvai“, - komentavo Laura.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: