T. Pačėsas kirto LKF: „Dauguma, švelniai tariant, nėra patenkinti nei rezultatais, nei darbu“

T. Pačėsas kirto LKF: „Dauguma, švelniai tariant, nėra patenkinti nei rezultatais, nei darbu“

Kol vyksta Olimpinės žaidynės ir daugelio dėmesys sutelktas ten, mes nusprendėme žvilgtelėti į labiau žemiškus dalykus, prisiminti liepos mėnesį už Tokijo ribų bei šešis svarbius, mūsų nuomone, dalykus sudėjome į Cbet.Top6 lentynėles.



Šįsyk atkreipėme dėmesį į po mokslų į profesionalų tenisą sugrįžusią bei antrąjį titulą karjeroje iškovojusią Balžeko teniso akademijos auklėtinę Akvilę Paražinskaitę. Taip pat žvilgtelėjome į tai, kaip FIFA pasaulio futbolo čempionatui ruošiasi Lietuvos futsal rinktinė, kaip teisėjų nuskriaustas MMA kovotojas Erikas Golubovskis pateikė protestą ir buvo sugrąžinta teisybė, kaip Vilniaus „Žalgiris“ siekia savo svajonės ir kas laukia Lietuvos krepšinio rinktinės bei Lietuvos krepšinio federacijos?

„Mano nuomone, geriausias kandidatas yra (Vydas) Gedvilas, nes jis yra vienos organizacijų – trenerių asociacijos, įeinančių į federacijos ir VK struktūrą, vadovas. Ši asociacija yra visos federacijos pagrindas.

Nereikia žiūrėti į tai, kuris vardas yra garsenis, nes dabar turime patį garsiausią žmogų federacijoje, bet dauguma, švelniai tariant, nėra patenkinti nei rezultatais, nei darbu. Kiti du kandidatai – tiek (Ramūnas) Butautas, tiek (Robertas) Javtokas, mano nuomone, yra dabartinės struktūros ir valdžios tęsinys“, – komentavo žodžio kišenėje niekada neieškantis Tomas Pačėsas.


„Kazys subrendo, įgavo patirties, jau nekalbant apie profesinius įgūdžius. Jo komunikacija su žaidėjais visada buvo labai gera ir kaip matome Olimpinėse žaidynėse, kad tie treneriai, kurie valdo situaciją, kur gera komunikacija, pasiekia pergales“, – veikiausiai, apie naująjį rinktinės vedlį kalbėjo treneris Edas Nickus.





Sportas.info

Video rekomendacijos: