„Žalgirio“ fanai po pirmo mačo: „Komanda pasirodė gerai, tad rašyčiau devynetą“

„Žalgirio“ fanai po pirmo mačo: „Komanda pasirodė gerai, tad rašyčiau devynetą“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą ir išbandė jėgas su Krasnodaro „Lokomotiv“ klubu. Martino Schillerio auklėtiniai paskutinėmis rungtynių akimirkomis turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 87:88 (22:22, 24:22, 21:27, 20:17).



„Žalgiris“: E.Mudiay 21 (5 rez. perd.), T.Cavanaugh 16 (4/6 trit., 5 atk. kam.), L.Lekavičius 9 (4 rez. perd.), J.Lauvergne 8 (9 atk. kam., 5 rez. perd.), J.Nebo 8, E.Ulanovas 7, M.Kalnietis 5, P.Jankūnas 4, N.Giffey 4, A.Milaknis 3, M.Blaževičius 2.

„Lokomotiv“: E.McCollumas 23, J.Motley 19, S.Kiddas 15, D.Thompsonas 14.

Po šio mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Viskas ok, čia tik pirmos rungtynēs,.. reikia pristrinti, prisišlifuot, atrast kontaktą vieni su kitais, o tai nemažas darbas, vienų rungtynių neužtenka“, - komentavo Alvydas.

„Latvio nebuvo, tai Lekavičius daug žaidė ir dar kart įrodė, kad jis tik trumpų atkarpų žaidėjas, kitaip labai didelė skylė ginyboj. Vis per jį atakuoja. Tikimės Strelnikas nesitraumuos sezonui prasidėjus. O Mudiay kaip ir tikėjausi, rodė klasę“, - teigė fanas Aidas.

„Pirmas blynas neprisvilo - tik pasmirdo. Nieko tokio per darbą ir treniruotes susiklijuos žaidimas, bus ir pergalės“, - rėžė Brigita.

„Draugiskos rungtynes, bet naujokai tikrai nustebino. Bus IDOMUS SEZONAS!“, - džiaugėsi Matelis

„Kelionė dar tik po truputį prasideda, su tuo galima ir pasveikinti. Pirmos rungtynės, dar daug ką reikės nuveikt, gerint žaidimą, tarpusavio ryšį, bet svarbiausia, kad vėl grįžta krepšinio sezonas“, - komentavo Lina.

„Visai neblogas žaidimas. Rašau komandai gerą pažymį - 9. Ir kaip ten sakoma? Sunku mūšyje - lengva kare“, - savo mintis išdėstė Aurelijus.


„Mes žaidėm pirma mačą, Loko jau 4. Tai labai neblogai gavosi viskas, naujokai smagūs, Nebo šuoliukas tai kosmosas...“, - mintimis dalinosi Dinaras.

„Nesmagu pralaimėti, gynybos nebuvo. Reikia daugiau treniruotis“, - rašė Giedrius.

„Tai Šiauliai stipresni už Žalgirį?“, - rėžė Vilius.





Krepsiniozinios.lt ir Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: