„Žalgirio“ fanai po dar vieno pralaimėjimo: „Nemalonu sakyti, bet matosi, kad šiemet nieko nebus“

„Žalgirio“ fanai po dar vieno pralaimėjimo: „Nemalonu sakyti, bet matosi, kad šiemet nieko nebus“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Gloria Cup“ turnyre Turkijoje kol kas lieka be pergalių. Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 57:71 (23:16, 16:14, 14:18, 4:23) pralaimėjo Bursos „Tofaš“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Galėsim šiais metais su tokiu žaidimu pagerinti Eurolygoje Chimki rekordą. Dar ir LKL reiks pavargti, kad kažką laimėti. Gal laikas atleisti Schillerį?“, - teigė fanas Tadas


„Nemalonu sakyti tai ir myliu Žalgirį, bet matos kad šiemet nieko nebus...“, - rėžė Manfridas

„Visos šiemet komandos gauna nuo teoriškai silpnesnių, tikriausiai EL komandos susilpnėjo. Baikit juokus, komandai žaidžiant jau vien prieš aukštesnio diviziono komandą žaisti yra didesnė motyvacija. Plius, kitos komandos savo pasiruošimus pradėjo kur kas ankščiau. Vien pasižiūrėjus į metimus matosi, kad dažniausiai jie per stiprūs, žaidėjai dar nesugrįžę į ritmą. Kitas dalykas, negi galvojat, kad pasiruošimo metu tu parodysi savo visą potencialą, pilnus derinius ir ‘namų darbus’? Nei vienas treneris neatskleis savo kortų iki sezono starto. ‘Susiclickinti’ taip pat reikia laiko. Viskas bus gerai“, - savo mintis išdėstė Henrikas.

„Gal dar yra kokia galimybė nutraukt kontraktą su Strelnieku ir pasikviest žaidėją, kuris žais, o ne su treningu sėdės, kaip Garino visą sezoną? Ar mes Strelnieką į Garino vietą paimėm?“, - mintimis dalinosi Evaldas.

„Apgailėtinai atrodo, potencialo nulis. Pririnko pencininku ir lavonu, kurie nei pabėga nei pataiko. Sezonas bus nurašytas“, - rašė Marius.

„Kol kas, vaizdas toks, jog komandai sunku susižaisti, pažinti, rasti lyderius, susikalbėti gynyboje. Traumos jau tokioje stadijoje yra labai prastos žinios“, - komentavo Žilvinas.

„Vis laikiausi nuomonės kad čia tik draugiškos ir viskas čia gerai bet jau atrodo kad nieko čia gerai nėra. Kas iš to kad Lukas įmetė tu 10 taškų kai išmetė turbūt 10 metimų ir dar kokias 5 klaidas padarė? Visiškai jokio progreso per tas draugiškas tik regresija, gal geriau net nežaisti prieš efesa o pasiūlyti Dzukijai pažaisti lygiai bus panašus šiuo momentu“, - savo mintis išdėstė Gytis.

„Kas nors gali Žalgiriui pranešti, kad fanai irgi žiūri rungtynes?“, - rėžė Martynas.


„Jeigu ir reikia dėl kažko nerimauti, tai tik dėl Strelnieko, nes, kad ir smulkių traumų, bet vistiek jau ne viena buvo esant Žalgirio žaidėju. Tikėtis kažkokio gražaus žaidimo, žaidžiant be dviejų pagrindinių kūrėjų (Kalniečio ir Strelnieko) - sudėtinga. Nereikia pamiršti, kad vis dar žaidžiamos DRAUGIŠKOS rungtynės, todėl pulti į paniką neverta, didesnes išvadas reikia daryti prasidėjus sezonui. Visgi kalbam apie iš dalies naujai suformuotą komandą, kurioje lyderis dar net į europinį krepšinį nesugebėjęs įsipaišyti. Reikia laiko. Ramiai“, - teigė Edgaras.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: