„Žalgirio“ fanai: „Eurolyga geriausiai parodys, kur problema - treneris ar žaidėjai“

„Žalgirio“ fanai: „Eurolyga geriausiai parodys, kur problema - treneris ar žaidėjai“

Kauno „Žalgirio“ (3/0) išgyveno dar vieną sunkų mačą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) ir šįkart jis vėl baigėsi teigiama nata. Martino Schillerio auklėtiniai svečiuose 73:69 (16:17, 20:20, 11:17, 26:15) palaužė Panevėžio „Lietkabelį“ (1/1).

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ir vėl per vargus... kas darosi? Komanda jau turi bent kažkokį patobulėjimą rodyt. Jug negalim vis pateisint, kad komandai reikia laiko susižaist. Eurolyga geriausiai parodys kur problema, ar treneryje ar žaideju komplektacijoje. Bet vaizdas prastas tai jau tikrai“, - teigė fanas Arvydas.

„Žaidimas žemiau plimtuso, be emocijų, gėda..“, - rėžė Ovidijus.


„Eurolygoje po pralaimėjimų virtinės, arena bus tuščia, Motiejuniuk nesi aklas, Ačiū ir viso gero šitam treneriu štabui, labai tykiuosi, kad iki Kalėdų padarysi stebuklą, ant kiek mylima komanda nuskendusi yra...“, - nerimauja fanas Aivaras.

„Šaunuolis Lukas nukalė ŽALGIRIUI pergalę. Pirmiausia ką mačiau teigiamo ŽALGIRYJE: pagerėjusi gynyba, Šilerio nepaisymas autoritetų-nesužaidi sėdėk ant suolo. Bet dar taisytinų daug: kai kurių žaidėjų sportinė forma nėra gera, nėra kol kas susižaidimo, trūksta agresyvumo, ugnelės akyse ir sportinio pykčio, o svarbiausia pasigendu ŽALGIRIETIŠKOS dvasios - vienas už visus, visi už vieną“, - savo mintis išdėstė Vitalijus.

„Prie -10 atrado Schilleris turbūt optimaliausią penketą šiuo metu kol Mudiay dar neisivaziaves manau kad Nebo Eurolygoje bus daug naudingesnis už Lauvergne vien tik dėl savo ginybiniu sugebėjimų, pati ginyba šiandien jau geriau atrodė tikimės pergalės prieš Asveli penktadienį“, - mintimis dalinosi Linas.

„Sunku kažką pasakyti, nėra jokio susikalbėjimo, tiek gynyboje, tiek puolime“, - rašė Nerijus.

„Krepšinį moka žaisti ir priešininkai. Šitokie įtempti mačai komandai yra nerealiai geros pratybos prieš naują sezoną Europoje. Žalgirio spurtas buvo galingas, o sofų ekspertai visada ras prie ko prikibt. Tikrieji fanai tikės komanda iki paskutinės rungtynių sekundės. Žalgiriečiai pavyzdingai ir profesionaliai pademonstravo aukštesnę klasę pačioje pabaigoje ir smagu, kad gintis vis tik mokame. Pagarba Lietkabeliui už gražų žaidimą, o žalgiriečiams kuo didžiausios sėkmės pirmosiose rungtynėse naujajame Eurolygos sezone!“, - komentavo Armi.

„Po truputį įsivažiuosim, Efesas irgi pjovė grybą sezono pradžioje, bet vistiek tapo Čempionais“, - savo mintis išdėstė Aurimas.

„Nu nežinau, ar žalgiris taip suprastėjo, ar lietuviškos komandos taip pagerėjo“, - rėžė Rytis.





LKL.lt ir Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: