„Ryto Balsas“: „Peršasi mintis, kad M. Tejičiui „Ryto“ reikia labiau, nei „Rytui“ jo“

„Ryto Balsas“: „Peršasi mintis, kad M. Tejičiui „Ryto“ reikia labiau, nei „Rytui“ jo“

FIBA nuotr.

Komandos komplektaciją baigęs Vilniaus „Rytas“ pasipildė naujoku. Juo tapo iš Serbijos kilęs ir Eurolygos patirties turintis 26-erių puolėjas Marko Tejičius.



Belgrado „Crvena Zvezda“ jaunimo piramidėje augęs 209 cm ūgio krepšininkas 2013-2016 m. vilkėjo pagrindinės vyrų komandos marškinėlius, o 2013 m. su šia ekipa yra žaidęs ir Vilniuje.

Apie tai pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„„Ryto“ komplektacija baigta – į komandą užkišti po krepšiu atsiradusios skylės atvyksta serbas Marko Tejicius. Dauguma tikriausiai pirmą kartą išgirdome šią pavardę, tačiau klubas dėl Jarviso traumos atsidūrė situacijoje, kai už vieno žaidėjo algą teko pirkti du ir nieko daugiau padaryti čia negali.


Sezono pradžios rungtynėse matėme, kaip smarkiai mūsų komandai reikėjo pastiprinimo puolėjų grandyje, tačiau užtikrintai pasakyti, kad Marko bus pastiprinimas, o ne tik papildymas kol kas negalime. Tejicius yra visiška priešingybė to, ką komandai turėjo duoti energingasis Jarvisas Wiliamsas: serbas lėtokas, daugiausiai žaidžia nugara, nemeta iš distancijos, stokoja atletiškumo.

Tačiau negalime jo ir nurašyti – sportininkai iš Balkanų pasižymi dideliu kovingumu, o žinant, kad neseniai serbui suėjo 26-eri metai, galime spėti, kad alkio nugalėti ir noro įrodyti savo vertę netrūks. Serbui tai bus puikus šansas parodyti save Europinėje aikštelėje. Pernai daugiau nei 16-os naudingumo balų vidurkį jam pavykdavo greičiau nei per 20 minučių, tad trumpomis atkarpomis, kai pailsėti reikės milžinui Ivanui Buvai, iš Marko galime tikėtis naudos.

Tokia komplektacijos pabaiga reiškia, kad dar labiau pasitempti turės dabar komandoje esantys aukštaūgiai, ypač Martynas ir Tanneris, o Arnas greičiausiai ir šį sezoną žais per kelias pozicijas.

Peršasi mintis, kad Tejičiui „Ryto“ reikia labiau, nei „Rytui“ jo, bet šioje sezono stadijoje tai nėra tiesa. Turime nepamiršti, kad jau kitą savaitę klubas žaidžia pirmas rungtynes Čempionų lygoje, tad laukti kažkokio stebuklo dar ilgiau būtų buvusi didelė klaida. Todėl sveikiname Marko prisijungusį prie komandos, linkime kuo greičiau į ją sėkmingai įsilieti, nes apšilinėti kojų nebus kada!“, - rašė „Ryto Balsas“.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: