„Žalgirio“ fanai apie J. Zdovco atvykimą: „Baigėsi „chaliavas“ gyvenimas, prasidės darbas!“

„Žalgirio“ fanai apie J. Zdovco atvykimą: „Baigėsi „chaliavas“ gyvenimas, prasidės darbas!“

Zalgiris.lt nuotr.

Slovėnas Jure Zdovcas pirmadienį ryte pirmą kartą apsilankė „Žalgirio“ arenoje kaip naujasis Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris. 54-erių metų specialistas, su kuriuo sudaryta sutartis iki sezono pabaigos, oficialiai pakeitė prieš tai vyr. trenerio pareigose dirbusį austrą Martiną Schillerį.



J.Zdovcas Kaune iškart įkrito į intensyvų darbų sūkurį – specialistui ne tik reikėjo sudėti oficialius parašus ant sutarties, bet ir visa galva nerti į darbus su žalgiriečiais, kurie šią savaitę žais dvejas Eurolygos išvykos rungtynes.

Apie naująjį „Žalgirio“ strategą pasisakyti nusprendė ir „Žalgirio“ aistruoliai, kurie socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nu laikykitės chebryte. Baigėsi chaliavas gyvenimas, prasidês darbas“, - teigė fanas Raimis.

„Sėkmės treneriui, jis irgi žmogus ir jam nelengva tokioje situacijoje dirbti“, - linkėjo sirgalius Tadas.

„Nu ką, manau Zdovcas Žalgirio treneriu pabus iki sezono galo. O kitam sezone Kazys Maksvytis taps Žalgirio vyr.treneriu“, - spėliojo fanas Kęstutis.

„Kauno griežčiausio kalėjimo režimas on! Pasiilgau to! O dabar su nekantrumu laukiu varžybų“, - savo mintis išdėstė Aidas.

„Kaip jis apibūdino trūkumus gynyboje ir puolime, jei tai pavyks jam įgyvendint tai bus šioks toks progresas“, - mintimis dalinosi Arvydas.

„Manau,kad toks sprendimas buvo reikalingas.Schileris NBA sistemos mokinys.Ten viskas paremta individualiai stipriais žaidėjais.Komandinio žaidimo ten minimaliai. Kadangi žalgiris negali sau leist pirkt žvaigždes,tai ir Schilerio žaidimo strategija mums netinka.Jau praeitą sezoną matėsi,kad pas mus komandinio žaidimo nėra,jokių derinių…. Atbėgai ir mesk“, - rašė Saulius.

„Patinka man šitas treneris. Viską tiesiai šviesiai šneka be jokių nesąmoniu. Labai įdomu bus matyt, ar pavyks jam kažką sukurti. Laukiu artėjančių rungtynių!“, - savo mintis išdėstė Gediminas.


„Kažkas panašaus i Šarą, matosi jog turi užsibrėžęs tikslus ir žino kaip juos pasiekti“, - mintimis dalinosi Andrius.

„Sunku bus visiems ir treneriui ir žaidėjams. Laiko nėra. Tik didžiulis darbas ir pastangos duos rezultatus. Sėkmės sunkiuose darbuose“, - komentavo Brigita.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: