„Žalgirio“ fanų komentarai: „E. Mudiay jau kažką rodė, bet vis tiek neįtikino“

„Žalgirio“ fanų komentarai: „E. Mudiay jau kažką rodė, bet vis tiek neįtikino“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai puikiai pradėjo dvikovą Pirėjuje, tačiau galiausiai turėjo susitaikyti su dar vienu pralaimėjimu Eurolygoje. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 68:83 (23:12, 16:24, 10:27, 19:20) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ klubui.



Tai jau ketvirtas žalgiriečių pralaimėjimas Eurolygoje iš eilės.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ką aš galiu pasakyti, pirmas kartas, kai galutinis rezultatas man net už akių neužkliuvo, jau nepamenu kada galėjau drąsiai pasakyti, va čia chebra pasikapojo, beje be dviejų svarbių žaidėjų, jeigu taip ir toliau laikysis, manau bus gražių momentų“, - teigė fanas Vilmantas.



„Kitą savaite laukiam netik gražių epizodų, bet ir pirmos pergalės!“, - komentavo Gabrielis.

„Panašu, kad Žalgiriui reikia ieškoti ne centro, o įžaidėjo. Mudiay šiandien jau kažką rodė, bet vis tiek neįtikino“, - rėžė Gediminas.

„Ar tikrai trenerio pakeitimas yra teisingas sprendimas? Tegul Žalgirio vadovas prisiima nors kartą atsakomybę!“, - piktinosi Audrius.

„Toks jausmas, kaip atgal į praeitį. Žinai, kad gausim, tik klausimas kiek laiko priešinsis.. bet vis vien Žalia Balta!“, - pareiškė fanas Darius.

„Suprantu, kad derininių gal nežino, gal apskritai dar kosmose skraido, bent minimalius namų darbus treneris privalo pasidaryt. Lukas gali žaist prieš Slouką, bet ne prieš Walkupą. Čia ir buvo pabaigtos rungtynės 3 kėlinyje“, - savo mintis išdėstė Dinas.

„Pažanga yra, tik Lukas šįkart nulis, nuo jo ir žaidimas subyrėjo“, - mintimis dalinosi Žydrūnas.

„Gaila, bet šioje komandoje tiesiog trūksta kokybės ir čia gali statyti jau kokį nori trenerį“, - rašė fanė Laura.


„Ar pradės kažkas prisiimti atsakomybę už komandos komplektaciją? Tegul pradeda valyti kiemą, nes čia ne Eurolygos komanda“, - komentavo Gediminas.

„Kolkas tik tiek... Kad Žalgiriui reikia užsiauginti kiaušius....“, - rėžė Vitalijus.

„Blaževičių dažniau išleist reikia. Kam jį tiek laikyti ant suolo... Kaip ir lūkošiuną. Reikia duoti jaunimui pasireikšti. Pvz: Šaras duodavo Jokubaičiui pasireikšti, pažiūrėkit koks šiandien Jokubaitis.. Lukošiūnas ten jau "puva" ant suolelio“, - savo mintis išdėstė Gabija.


„Nors ir pralaimėjome dvigubą savaitę, bet tikrai jau matosi šviesa tunelio gale. Atsirado kova, agresyvesnė gynyba, deriniai, žaidėjai darosi gyvesni. Aišku klaidų daug, bet tikiuosi, kad viskas toliau eis geryn“, - mintimis dalinosi Vitalijus.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: