„Žalgirio“ fanai: „Pagaliau pralaimėjome negėdingai. Pirmą kartą šiame sezone pagarba už kovą“

„Žalgirio“ fanai: „Pagaliau pralaimėjome negėdingai. Pirmą kartą šiame sezone pagarba už kovą“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos rungtynėse Madride patyrė nesėkmę. Žalgiriečiai išvykoje rezultatu 82:95 (11:20, 34:31, 25:24, 12:20) pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pagaliau pralaimėjome negėdingai. Svarbu kad žaidime matosi progresas ir viskas tik į gerą“, - teigė fanas Ramūnas.


„Jau jau judam į priekį.. gaila, kad vėlai, bet geriau dabar nei niekada.. ačiū už varžybas, laukiu 110% geresnių sekančių“, - komentavo Dainius.

„Ryžto tikrai netrūko, kovingumo tap pat, noro laimėti netrūko, komanda dirbo, bet įvertinus tai, kad trūko centro, manau šansų buvo...., be to pabaigoje nekrito..., bet visumoj tai matosi, kad vyrai dirba, Na ką, drąsiai galima sakyti, kad žalgiris jau gali suduoti grandams“, - rėžė Saulius.

„Pagarba KOMANDAI už kovą. Pirmą kartą šiame sezone. Taip ir toliau!“, - džiaugėsi Vidas.

„Svarbiausia - pasitikėjimas, tikėjimas ir noras laimėti. Šiose rungtynėse tą jau buvo galima įžvelgti“, - pareiškė fanas Tomas.

„Kaip su tokiu kiauru priekiu visai neblogai... Pirmyn! Kaip Marekui, tokios rungtynes daug patirties, tegul jaunuolis mokosi, sezonas jau kaip ir aiškus. Tegul jaunimas žaidžia“, - savo mintis išdėstė Vitalijus.

„Į tokias rungtynes gražu žiūrėti, kita savaite laukiam pergalių!!! Šaunuoliai šiandien tikrai žaidėt!“, - mintimis dalinosi Martis.

„Pagaliau panašu į komandinį žaidimą. Gaila Eurolygos sezono, bet reikia tikėtis po kelių mačų pradės skinti pergales“, - rašė Romanas.


„Madrido Real komanda labai stipri, bet Žalgiris labai kovingai žaidė ir kovojo dėl pergales“, - teigė Izabelė.
 
„Šaunuoliai, parodė kad gali žaisti ir svarbiausia stengtis, už pastangas 100%“, - savo mintis išdėstė Klausutis.

„Pagaliau pasiekėm stadiją, kai galima nuo dūšios juoktis. Būtų labai unikalu, jei šį sezoną nelaimėtų nei karto. Reklamos prasme tikrai būtų patrauklu, nes rodytų visas pasaulis. Čia kaip didelė avarija Dakaro ralyje: šimtai tūkstančiu peržiūrų“, - teigė fanas Ignas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: