„Žalgirio“ fanai: „Deja, bet vėl atrodėme apgailėtinai“

„Žalgirio“ fanai: „Deja, bet vėl atrodėme apgailėtinai“

Zalgiris.lt nuotr.

Dviejų iš eilės laimėtų Kauno „Žalgirio“ Eurolygos rungtynių serija nutrūko Barselonoje. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 73:96 (17:24, 21:28, 20:23, 15:21) pralaimėjo Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamai „Barcelona“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Akivaizdu, kad šią dieną komandų lygių skirtumas yra tikrai didelis, bet pergalės prieš Eurolygos grandus šiaip sau neateina. Jos pasiekiamos sunkiu darbu tiek treniruotėse, tiek rungtynių metu. Kitą kartą bus geriau. Lai šis pralaimėjimas būna postūmis rodyti kokybiškesnį žaidimą. Galvas aukštyn ir judam toliau. Žalia balta“, - teigė fanas Armi.


„Barsa keli metai išlaikė tuos pačius žaidėjus, Šaras antri metai ten..... Zdovcas atėjo prieš du mėnesius, žaidėjai tik surinkti(nekalbu apie buvusio trenerio" machus") - geriau būt ir negalėjo. P. Motiejūnas ir sakė, kad šitas sezonas bus biednas...“, - komentavo Vitas.

„Tragedija, be kovos. Netikėjau, kad laimės Žalgiris, bet šiandien be kovos visai. Drebančiom rankom“, - piktinosi Jaunius.

„Ir vėl tas pats, pavaikščiojam nes visvien pralošim, kam stengtis... Apgailėtinas Žalgiris...“, - teigė fanas Valdas.

„Gerai žaidė, viskas bus gerai, nenuleidžiam galvų“, - vylėsi Mindaugas.

„Abiejų komandų biudžetai skiriasi ir taip buvo aišku, kad Barca laimės, bet bent jau stengemės gerai sužaisti ir čia. Laikas ruoštis priimt namuose Baskonia“, - rašė fanas Edgaras.

„Įdomu, ar Jasikevičius yra laimingas, kad jo teisėjai bijo ir jam padeda? Nenanau, kad tai yra garbė“, - savo mintis išdėstė Gediminas

„Stengesi vyrai, tik treneris mūsų nelabai ką daro“, - mintimis dalinosi Gintaras.


„Viskas bus OK. Šaras apiplėšė mūsų Žalgiriuką. Susirinko trenerių štabą ir geriausius talentus. Pasidarė karjera ir pasiplovė į Barsą babkių kalt. Kažkaip ašarų nematyti“, - rašė Petras.

„Ne tau žalgiriuk barsai įkąsti. Tikėkimės, kad labai neišsigąs šio pralaimėjimo žalgiriečiai ir su Baskonija viskas atrodys geriau. Bet šiandien, deja vėl atrodėme apgailėtinai…“, - teigė fanas Povilas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: