„Ryto Balsas“: „Tai buvo graži ir pelnyta komandinė „Ryto“ pergalė prieš „Neptūną“

„Ryto Balsas“: „Tai buvo graži ir pelnyta komandinė „Ryto“ pergalė prieš „Neptūną“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ sekmadienio pavakarę „Betsafe-LKL“ čempionate iškovojo dar vieną pergalę. Sostinės klubas sulaukė po traumų sugrįžusių dviejų žaidėjų ir nesunkiai susitvarkė su Klaipėdos „Neptūno“ ekipa.



„Rytas“ namuose klaipėdiečius įveikė 97:76 (25:15, 25:23, 26:20, 21:18).

Po mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Po penkiolikos dienų pertraukos į aikštę sugrįžęs Vilniaus „Rytas“ žiūrovams padovanojo iš ties gražų reginį aikštėje. Taip, varžovas gal ir nebuvo pats stipriausiais, bet kaip spaudos konferencijoje pasakė Giedrius Žibėnas, svarbiausią jog pavyko išvengti žaidimo lygio bangavimo.


Smagu po ilgesnės pertraukos matyti platesnę žaidėjų rotacija, sugrįžę Tanneris ir Vaidas sužaidė solidžiai, nė vienas iš komandos žaidėju nežaidė 30 ar daugiau minučių, kas pastaruoju metu buvo gan įprasta, ir tas atsispindėjo tiek aktyvume gynyboje, tiek puolime stengiantis greitinti žaidimą vos tam atsiradus progai.

Bravo Arnui už penkis tritaškius, nors išskirti kažkurių žaidėju net ir nesinori, nes tai buvo graži ir pelnyta komandinė pergalė, prie kurios šį vakarą prisidėjo visi. Belieka tikėtis, kad tokį vaizdą aikštėje matysime ir toliau.

Pirmyn Vilniečiai !“, - rašė „Ryto Balsas“.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: