„Žalgirio“ fanų komentarai: „M. Grigonis darė viską, kad žalgiriečiai laimėtų šias rungtynes“

„Žalgirio“ fanų komentarai: „M. Grigonis darė viską, kad žalgiriečiai laimėtų šias rungtynes“

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje liko be pergalės. Taškas į tašką su varžovais pirmoje rungtynių pusėje kovoję Jure Zdovco auklėtiniai galiausiai rezultatu 51:73 (18:19, 10:11, 11:27, 12:16) pralaimėjo Maskvos CSKA ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„CSKA na matosi, kodėl žaidėjai yra brangesni kur kas nei mūsų Žalgirio. Žalgiris tikrai stengėsi, matosi vyrai bandė, bet ir jausmas toks buvo, kad jaučia kažkokį spaudimą, daug pramestu gerų metimų, daug prarastų kamuolių. Klaidos mus skandino. Buvo ir abejotinų teisėjų švilpuku ne mūsų naudai ... Na , bent jau lauksim Nebo skrydžių Eurolygos top 10 epizodų lentelėje. P.S labai gražu stebėti arenoje stovinčius sirgalius“, - teigė fanas Alvydas.


„Nieko naujo, reik susitaikyti su realybe, ir palinkėti, kad vyrai pasikapoto bent su savo lygio komandoms, nes prieš grandus vaizdas kaip ir aiškus, ir šansu nėra“, - komentavo Darius.

„Ačiū už įtemptas, gražias rungtynes. Visi žaidė atiduodami paskutines jėgas“, - teigė fanė Alvyra.

„Visas rungtynes sugadino teisėjai. Gėda turėtų būti Eurolygai“, - piktinosi Andrius.

„Grigonis darė viską, kad žalgiriečiai laimėtų šias rungtynes“, - juokavo Benas.


„Galima kaltinti teisėjus(aišku jie buvo tragiški), galima kaltinti įvairius žaidėjus, kas nesužaidė, kas klaidų darė ir tt. Bet reikia pripažinti visgi stipresnė komanda laimėjo“, - rašė fanas Kevinas.

„Teisėjų išsikalinejimo lygis šiandien buvo 100 procentų, gaila, kad vis dar matyt korupcija, o ne komandos žaidžia“, - savo mintis išdėstė Giedrė.

„Žalgiris laikėsi tik iki to momento, kol CSKA nežaidė savo žaidimo. Nieko nuostabaus, skirtingo lygio komandos. Negali kažko labai tikėtis“, - mintimis dalinosi Vidmantas.

„Sakykit ką norit, bet teisėjai tikrai prieš Žalgirį!“, - pyko Ilona.


„Meskit tos pensininkus - Kalnietį ir Ulanovą. Dėkui už komentarus, bet teisybė yra akivaizdi“, - teigė fanas Darius.

„Pasakysiu tiesiai šviesiai, per tokius teisėjus krepšinis darosi labai nebegražus.. gaila jog tokias niekingas pražangas su tokiu malonumu švilpia“, - komentavo Lukas.

„Paskutinį kartą tokį švilpimą į vieną pusę mačiau playoffuose prieš Olympiacos. Gėda šitiems trims teisėjams, kurie vadina save profesionalais, žinoma laimėję tikriausiai nebūtume bet rezultatas daug gražesnis būtų“, - piktinosi Nerijus.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: