„Žalgirio“ fanų komentarai: „Visiškai trenerio praloštas pratęsimas“

„Žalgirio“ fanų komentarai: „Visiškai trenerio praloštas pratęsimas“

Lino Žemgulio / Zalgiris.lt nuotr.

Trečiadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai itin atkakliose rungtynėse patyrė nesėkmę. Jure Zdovco auklėtiniai tik po pratęsimo rezultatu 98:107 (21:22, 22:26, 27:13, 25:34, 3:12) nusileido „AS Monaco“ ekipai iš Prancūzijos.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pamiršo treneriai keitimus žaidėjų ir laiką padalinti, išvargino vyrukus, gale pritrūko jėgų“, - teigė fanas Tomas.


„Ne Žalgiris pralaimėjo rungtynes.. AČIŪ teisėjams...“, - komentavo Donatas.

„Paklauskite spaudos konferencijoje Jure Zdovco. Ar jis aklas? Pratęsimo jau pirmoje minutėje buvo aišku, kad Lukas vos kojas pavelka jau ir vistiek neišleido nei Manto nei Websterio, visiškai trenerio praloštas pratęsimas, visiškai...Žiauru“, - rašė Tadas.

„Labai gaila, tokie pralaimėjimai ypač skaudūs, kai ta pergalė tik per mažą žingsnelį pasiekiama. 4 kėlinuke teisėjai padėjo Monakui, pratęsime nesusitvarkė Žalgiriukas, neabejoju kad ir nuovargis savo davė. Bet kokiu atveju ačiū vyrams už kovą, myliu ir palaikau visada“, - teigė fanė Sandra.

„Teisėjai tai pzd*, grybų karaliai surinkti, nebeliko normalių teisėjų Eurolygoje, šūdus švilpia, gaila chebrai pritrūko jėgų, bet kovėsi nerealiai“, - piktinosi Monika.

„Kartais žiūrint eurolygą, apima jausmas, kad, kai kuriuose mačuose teisėjai yra palenkti. Jūs puikiai suprantate, apie ką aš. Pražangų švilpimas, toks miniatiūrinis. Vienose varžybose būna gatvių krepšinis, kitose kaip mažo vaiko globojimas. Kad tiktai nenukristų, nepaliestų ko. Turi būti įvestos ribos, teisėjų akylesnis darbo stebėjimas ir t.t. O Žalgiris , šiandien buvo puikus, aišku gynyba buvo skylėta, vėjo plazdenama, bet aš myliu jį, palaikau ir žadu tai daryti visada“, - savo mintis išdėstė Ignas.

„Yra vienas teisėjų epizodas, kuris totaliai šūdinas, bet tai kiek momentų pratęsime Žalgiris žaidė kaip kiemo komanda? #5 ir #3 ant parketo net nematantys, tai ko norėti žaidžiant pratęsimą? Luko kojos linko, jis nusivaręs buvo. Metimai neparuošti. Atrodo, kad Zdovcas nežinojo ką daryti ar net nekontroliavo pratęsimo. Pataisykite, bet aš norėčiau matyti trenerį iš šono aikštės taip aiskiai vadovaujanti, kad Šaras grįžti norėtų!“, - rašė fanas Montis.

„Jokios pagarbos iš teisėjų. Didžiausia gėda Eurolygai!“, - piktinosi Mėta.


„Žiauriausia yra treneris, kuris po ilgosios pertraukos duodamas intervių rodo liežuvį ir pratęsime visiškai nerotuoja žaidėjų. Pratęsime žaidžia juodai nuvarge žaidėjai. Treneris kaltas dėl pralaimėjimo tik jis. Visada už žaliai- baltus“, - mintimis dalinosi Vaidotas.

„Tokiems teisėjams negalima teisėjauti iki gyvenimo galo...“, - pyko Saulius.

„Nu Lekavičius pratęsime visiška tragedija. Blogai, kai tokias svarbias minutes reikia žaist be tikro įžaidėjo, kuris nesugeba tinkamai įžaist kamuolio ir visada žiuri kaip pačiam atakuot, o ne į komandos draugus..“, - teigė fanas Ramutis.


„Viskas čia aišku šiais metais, nereikia nei lošt jokių pratesimų tik kelt rankas ir leistis į dugną! 18 vieta garantuota- niekas neatims! Čia gali ir Želko Obradovičius treniruot!“, - komentavo Valdas.

„Likus 12 sekundžių, stabdyti rungtynes kovoje dėl kamuolio... iš Žalgirio atėmė pergalę. ŠŪDŽIAI“, - piktinosi Jūratė.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: