„Žalgirio“ fanų emocijos: „Jiem patiems ne gėda? Kol Jasikevičius nesugrįš, tol nieko nebus“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Jiem patiems ne gėda? Kol Jasikevičius nesugrįš, tol nieko nebus“

Zalgiris.lt ir Barcelona nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Kazanėje laikėsi ir kovojo tris kėlinius, tačiau galiausiai turėjo pripažinti vietos „Unics“ pranašumą rezultatu 53:66 (12:13, 11:13, 19:16, 11:24).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Tiesiog šiais metais labai silpnas mūsų žaidėjų lygis. Neturime individualiai stiprių žaidėjų, nei vieno kuris galėtų imtis iniciatyvos ir persverti rungtynes“, - teigė fanas Kevinas.


„Kažkoks lūzerių mentalitetas jau išsivystė pas juos, atrodo meta ir netiki, kad pataikys. Išsimeta kamuolį iš užribio, pyst praranda, ir laksto poto uzsigrūzine. Jau tokie nuvarge, maklauoja tuos derinius ilgiausiai, tikrai kaip pensininkai“, - komentavo Saulius.

„Kaip kažkada sakė Zdovcas, svarbiausia nepraleisti daugiau nei 70 taškų. Tai padaryti pavyko, Unics tikrai nežaidė gerai, bet tas žiauriai blogas mūsų pataikymas pačius mus ir paskandino....“, - rašė Alvydas.

„Su tokiu žaidimu neįmanoma laimėti“, - teigė fanė Nijolė

„Jiem patiems ne gėda, kad taip apgailėtinai atrodo? Apie ką galima kalbėt, kai profesionalus krepšininkai laužo lenta su savo baisiais tritaškiais. Vienintelis Nebo, kuris kiekvienuose rungtynėse, kad ir koks rezultatas lipa ant lentos ir atiduoda visą save“, - piktinosi Nerijus.

„Žalgirį nukirsti, užtenka, vieną kėlinį pastatyti elitinę Eurolygos gynybą. Parodė, kodėl Lekavičius tik ir gali Žalgirį žaisti, lubos pasiektos“, - savo mintis išdėstė Tadas.

„Už tris kélinukus didelis ačiū, už ketvirtą nežinau ką pasakyti. Bet ačiū už pastangas“, - rašė fanas Ramūnas.

„Tvirtai stovim turnyrinės lentelės gale, tad tikrai niekas mūsų nebeaplenks jau“, - juokavo Nerijus.


„Kol Jasikevičius nesugrįš, tol nieko nebus. Kai Šaras vėl vadovaus, tada bus galima kažko tikėtis“, - mintimis dalinosi Dangiras.

„Jau pradeda nervinti tas Zdovcas. Mažai reakcijos, o tik savo antakį kasosi ir viskas. Tokia ir nauda iš jo“, - teigė fanas Robertas.

„Tą patį dainelė kiekvienuose varžybose - 3 kėlinius žaidžia, o 4 kėlini kiaušinius pakabina ant vinies ir sako, kad negalime taip žaisti. Nėra tikėjimo, kad gali laimėti. Gaila, bet ką padarysi - kitas sezonas gal bus su kita filosofiją“, - komentavo Raimundas.


„Toks vaizdas, kad į Kazanę jie dviračiais atmynė... Jėgų neliko jau pirmame kėlinyje. Zdovcas nieko nesukuria taip pat, apart antakio gramdymo“, - piktinosi Tadas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: