„Ryto“ fanai piktinasi: „Teisėjai atėmė pergalę, nes L. Ulecko tritaškis turėjo būti užskaitytas“

„Ryto“ fanai piktinasi: „Teisėjai atėmė pergalę, nes L. Ulecko tritaškis turėjo būti užskaitytas“

LKL nuotr.

Edgaras Ulanovas ketvirtajame kėlinyje pelnė didžiąją dalį Kauno „Žalgirio“ (17-1) taškų ir ant savo pečių tempė šalies čempionus į paskutinėmis sekundėmis vos iš rankų neišslydusią pergalę „Betsafe-LKL“ principinių varžovų mūšyje.



Jure Zdovco auklėtiniai klampiose rungtynėse svečiuose Vilniaus „Rytą“ (15-2) nugalėjo 72:67 (17:18, 21:15, 17:17, 17:17) ir įsitvirtino pirmojoje turnyrinės lentelės vietoje.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Gaila, žinoma, bet viskas gerai, geriau dabar negu vėliau pralaimėti.. bet kokiu atveju RYTAS visada“, - rašė Milda.

„Nereikia bijoti būti stipresniems. Mūsų komanda šiemet stipresnė. Reikia tai suvokti ir viskas bus į vieną kasą. Pirmyn Vilniečiai“, - teigė fanas Gediminas.



„Trūksta įžaidėjo normalaus, puolimo visiški nėra. Reikia naujoko“, - komentavo Augustinas.

„Teisėjai klydo gale, kas atėmė pergalę“, - piktinosi Kipras.

„Pusė žaidėjų sudegė psichologiškai.. kita pusė nusprendė žaisti be kamuolio ir be metimų!! Esminis trukumas šiai dienai, kad į bet kokias svarbesnias rungtynės ateinat kovot prieš save, o ne prieš varžovą!“, - savo mintis išdėstė Nikolajus.

„Ne ta diena, šiandien viskas sunkiai ėjosi, bet netgi taip sunkiai bet parodėm kova ant galo. Jautėsi kad ir teisėjai nusiteisejavo daugelije vietų į Žalgirio pusę, labai gadino žaidimo tempą“, - mintimis dalinosi Saulius.

„Du iš trijų teisejų konkrečiai švilpė į žalių pusę... Ir žinoma išretėjusi aukštaugių linija davė savo“, - komentavo Tomas.

„čia buvo principinė kova, ne titulinė, nenukabinam nosies ir palaikome trečiadienį prieš strasbour sig“, - teigė fanas Darius.

„Kiek nedaug trūko, kokia emocinga kova, ačiū už gražų žaidimą, tai dar ne pabaiga!“, - rašė Kristina.


„Žibenas manau perdegė ir tą perdavė komandai“, - piktinosi Virginijus.

„Pagrindinė problema - įžaidėjas. Po nepavykusio derinio jokios minties, sunkiai sekasi sužaisti. Reikia geresnio žmogaus, kuris galėtų stipriau suimprovizuoti“, - savo mintis išdėstė Artūras.

„Šiandien prastai pradėjo rungtynes, savų metimų nepataikė, puolime neįprastai mažai taškų surinko, bet nepaisant to vis tiek vos nelaimėjo. Trečiadienį imsim, Pirmyn, Vilniečiai!“, - mintimis dalinosi Dominykas.


„Šįkart pasisekė Žalgiriui, bet neilgam. Tai dar ne pabaiga!“, - rašė Linas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: