„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Grįžta šlovingi G. Krapiko laikai“

„Žalgirio“ fanai po pralaimėjimo: „Grįžta šlovingi G. Krapiko laikai“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse liko nieko nepešę. Jure Zdovco auklėtiniai Milane rezultatu 58:65 (20:20, 10:19, 15:15, 13:11) nusileido vietos „AX Armani Exchange“ krepšininkams.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„4-ame kėlinyje Žalgiris ir gerai gynėsi, ir susikūrė puikias progas. Ką iš jų pavyko realizuoti - tą pavyko, bet palyginus su tuo, kas buvo sezono pradžioje, tikrai pažengta į priekį“, - rašė Gintaras.

„Bet atstovėjo tikrai puikiai, pagal galimybes... Gaila kelių neišnaudotų progų, galbūt būtų galėję ir rimčiau kabintis į rungtynes, bet ačiū už kovą. Lauksim sugrįžtančių traumuotų/sergančių žmonių“, - teigė fanas Paulius.


„Su esama sudėtim sukovojo neblogai. Šaunuoliai“, - komentavo Tadas.

„Jeigu anksčiau būdavo pikta, tai jau priprasta, tiesiog eilinė diena ofise“, - piktinosi Vytautas.

„Šis sezonas nurašytas ar taip, ar taip. Kitą sezoną P.Motiejūnas turi rimtai pažiūrėti į komandos komplektaciją, būtinai keisti trenerį, žaidėjus, dirbti per naktis ir atrasti pinigų, bent konkurencingai komplektacijai!“, - savo mintis išdėstė Robertas.

„Grįžta šlovingi Krapiko laikai, kai -10 švęsdavom kaip pergalę... Bet, gal ačiū - NE nereikia...“, - mintimis dalinosi Raimondas.

„Traumos, virusai ir ne pilna sudėtis gali atimti galimybes rimčiau pakovoti dėl pergalių Eurolygoje, bet iš Žalgiriuko kovingumo iki pat rungtynių galo ir ištikimų fanų palaikymo net išvykos rungtynėse niekada neatimsi“, - komentavo Armi.

„Lukas akivaizdžiai perdeges vos pabėga jau ant galo. Sargiunas vistiek sėdi ant suolo. Koks tikslas tampytis ta jaunimą po Europą, jeigu neduoda žaist? geriau vakar jau NKL būtų abudu sužaide nei čia porą min per abu“, - rašė Ponas Baronas.

„Geras žaidimas prieš Milaną… Palyginus su stipresnėm komandom kurios pralaiminėdavo didesniu skirtumu tai matosi, kad mes tikrai kovojom. Tik, kad reikia stipresnio defenso ir daugiau pataikyt laisviems. Nieko! Geras žaidimas!“, - teigė fanas Vytis.


„Nu siaubų siaubas!!! Visą komandą išvaikyt, įskaitant ir patį Motiejūną“, - piktinosi Laimis.

„Svarbiausia kad žali nepralaimėjo dviženkliu skirtumu ir Čeponis eilinį kartą nugrybavo su savo prognozem....“, - savo mintis išdėstė Meinardas.

„Jokios kibirkšties... Tikiuosi, kad po sezono ateis Maksvytis ir padarys tvarką...“, - mintimis dalinosi Tomas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: