„Ryto“ fanai piktinasi: „G. Žibėnas yra apverktinas treneris“

„Ryto“ fanai piktinasi: „G. Žibėnas yra apverktinas treneris“

LKL nuotr.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) turnyre jau aiškūs visi finalo dalyviai. Antrajame pusfinalyje užvirė bekompromisė kova – aikštelėje vyko drama iki paskutinių sekundžių, o pergalę išplėšė ir į bilietą į finalą iškovojo Panevėžio „Lietkabelis“.



Panevėžio ekipa pusfinalį laimėjo vos taškų skirtumu 82:80 (15:20, 24:23, 24:17, 19:20).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Norėtųsi, kad per sezoną žaidimas tobulėtų. Visos komandos jau žino, kokią gynybos sistema naudojama ir kaip apeiti. Tiesiog gal verta kartais peržiūrėti, kiek taškų pelnoma po to, kai Buva lieka prie tritaškio, o centruoja Girdžiūnas. Tiesiog... fanams irgi reikia ne tik pergalių prieš Nevėžį, bet ir titulų... tai reiktų visam Ryto valdymui apie tai pagalvoti“, - rašė Paulius.


„Matyti, kad Ryto žaidėjai mintimis yra kažkur už aikštelės ribų - nėra komandą vienijančios idėjos, labai matosi, kad Ryto žaidėjai tarpusavyje bendrauja kažkaip paviršutiniškai, nėra komandinio charakterio. Lietkabelio vyrai kovėsi ryžtingai - matėsi tikras noras laimėti, ko niekaip negalima pasakyti apie Rytą. Dabar Šiauliai, įkvėpti Panevėžio, prieš Rytą kovos daug ryžtingiau - ,,Ir mes galime!'' Gal Ryto žaidėjai jau galvoja apie žaidimą naujai projektuojamoje Žiemelio komandoje Vilniuje?“, - teigė fanas Gintaras.

„Apgailėtini, apgailėtini, apgailėtini.... Ryto sezonas galima sakyti buvo baigtas po paskutinio pralaimėjimo Žalgirui, nuo to laiko kažkoks eilinis sezono nepilnavertiškumas prasidėjo. myžčiojimas, trypčiojimas ir pralaimėjimai. šiaip kažkaip atrodė, kad su Žibėnu galbūt prasidės kažkas gero Ryto etape, bet gavos kaip visada, o ir dar blogiau. su Žiemelio projekto atėjimu visiškas krachas nusimato šiam klubui. gaila.....“, - komentavo „Nuomonės formuotojas“

„Žibėnas yra apverktinas treneris. Komanda KIEKVIENOJE atakoje gynyboje lieka su missmatchu po pačios pirmos užtvaros. Ir taip rungtynės po rungtynių. Buva lieka aukštai prieš gynėją, o koks Girdžiūnas centruoja po kaše prieš didelį. Ir taip visą sezoną. Rungtynės po rungtynių. Diena po dienos. Graudokas vaizdas. Labai“, - piktinosi Mantas.

„Apgailėtina yra ne pralaimėjimas. Graudu yra tai, kad vasario pabaigoj komanda vis dar nesukomplektuota, kurioje yra tik 3 aukštaūgiai, Adomavičius, neegzistuojtis rotacijoje. Paleistas N’Dour kuriam didžiausias miestas Lietuvoje nerando 160k eurų likusiai sezono daliai“, - savo mintis išdėstė Rolandas.

„Tikuosi, kad visiems, kurie šiandien važiuoja ant komandos, rytoj atslūgs emocijos ir atsiprašys už savo žodžius. Pralaimėjo. Taip, pralaimėjo. Jeigu Jūs su komanda tik tada, kai laimi, tai ... Nemomentuosiu. Palaikau nuo Statybos laikų. Ir palaikysiu toliau. Bus dar ir skambių pergalių ir netikėtų pralaimėjimų. Dar laukia kiti 2 turnyrai, nereikia nusiminti“, - mintimis dalinosi Janas.

„Retkarčiais rimtai susimąstau, gal tikrai reiktų šį klubelį uždaryti...Bet tuo atveju reiks uždaryti ir savo "sirgimą" krepšiniu...Gal ripka reiks pasidomėti?“, - komentavo Sigitas.

„Žibėnas, kaip treneris pasirodė visu gražumu su savo switch all gynyba. Jau kelintą mačą tas pats. Turėjo pranašumą po krepšiu prieš Lietkabelį ir buvo tiesiog išdulkintas po krepšiu“, - rašė Augustinas.


„Žibėną lauk ir daug žaidėjų! Jokių išvadų po nuosmūkio po prailaimėjimų šiais metais!!! Vilniui reikia naujos komandos!“, - teigė fanas Giedrius.

„Apgailėtina daugiau negu apgailėtina, Žibėnas turi trauktis! Gėda Gėda Gėda!“, - piktinosi Algirdas.

„Daryk visus metus gerai, bet tik padaryk kažką ne taip ir nieks neprisimins ką darei gero. Iš ešmės lyginant momentą kada treneriaut pradėjo Žibėnas mes nepatekom net į pusfinalius. Daug geresnis rezultatas negu tas pats periodas praitų metų, su kuo komandą ir sveikinu, o iki pilno atsigavimo visaa ir visiems reikia laiko. Šiai dienai iki finalo pritrūko, komanda atrodo motyvuota, bet kaip nuvaryti arkliai, nesuprantama kodėl, nes varžybų perdaug nėra. Anyway, tikėkimės pokyčiai spartės ir sieksim pergalių toliau“, - savo mintis išdėstė Dominykas.


„Su geresniais zaidejais nei Lietkabelio, esame tvirta trecia komanda LKLe. Sveikinimai treneriams už atliekamą puikų darbą. Ypač negali nežavėti puikiai sustyguota ginyba. Varžovams ją labai sunku pralaužti, tik tokie super talentai kaip Orelikas, Maldūnas, Katzikakis ir beabejo Ridikcevicius sugeba pridaryti problemų. Išvados nepadarytos, pralaimėjimų priežastys nenustatytos. Taip kad ir nenorėkim laimėt. Įdomu ar užteks talento rytoj susitvarkyti su dar stipresne komanda rytoj. Tokios pavardės kaip Sabeckis, Kamikadze, Danusevicius jau dabar turbūt siaubą kelia tiek Ryto žaidėjams tiek TRENERIŲ štabui. Kaip spręsti jų problemą vienas Dievas težino. Reikia bandyt atsilaikyt tris su puse kelinio ir tada smogt. Tikiu treneriais. Jie jau įrodė kaip sugeba gerai sustyguoti žaidimą kada to labiausiai reikia. Ypač paskutinės rungtynės LKL, buvo nugalėtas daug geresnę sudėtį turintis Nevėžis. Gi turi Rytas teisę pralošti“, - mintimis dalinosi Andrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: