„Green White Boys“ pareiškimas: „Eilinį kartą esame traktuojami, kaip didžiausi nusikaltėliai Lietuvoje“

„Green White Boys“ pareiškimas: „Eilinį kartą esame traktuojami, kaip didžiausi nusikaltėliai Lietuvoje“

LKL ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai triumfavo Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyre. Jure Zdovco auklėtiniai finale rezultatu 91:66 (22:12, 24:15, 22:16, 23:23) įveikė Panevėžio „Lietkabelio“ komandą.



Po triumfo savo mintimis pasidalijo aktyviausi „Žalgirio“ fanai „Green White Boys“.

„Taurė šiemet vėl yra mūsų!

Neįprastai, kaip šiam sezonui, lengvas turnyras. Didesnio pasipriešinimo Žalgiris nesulaukė nė vienose rungtynėse, na, o finalo rezultatas buvo aiškus po pirmos rungtynių pusės.


Nors rungtynės ir nebuvo iš įdomiųjų, palaikymas dėl to nė kiek nenukentėjo. Sėmėmės energijos iš tikrai užsivedusios komandos bei užvaldėme visą areną kartu su jais. “Avia Solutions Group” arenoje kurti palaikymą pavyksta gan nesunkiai, kadangi šioje arenoje garsas “vaikšto” tikrai gerai, įdomu kaip skambėtume pirmajame aukšte, bet ir net iš trečiojo skambame tikrai galingai.

Iš kitos pusės, turnyro organizatoriai jau metai iš metų spjauna į aktyvų palaikymą. Jiems, deja, yra aktualu tik komercinė pusė. Muzika visu garsu kiekvienu įmanomu momentu, šviesų šou priminė SEL’o koncertą, o ne krepšinio rungtynes. Su tikslu išparduodi kuo daugiau bilietų, aktyvūs sirgaliai buvo sugrūsti į vieną sektorių su visais, teko vos ne lipti ant galvos vieni kitiems ir kariauti visą kėlinį su vietiniais Žalgirio sirgaliais, kad užleistų vietą mums.

Dar vienas nemalonus akcentas - pareigūnų bei apsaugos kiekis visą savaitgalį. Eilinį kartą esame traktuojami, kaip didžiausi nusikaltėliai Lietuvoje. Tokio pareigūnų dėmesio turbūt nesame matę. Netgi mitinguose pastaruoju metu prie Seimo jų būna mažiau nors tikrieji Lietuvos nusikaltėliai ir Lietuvos gėda renkasi būtent ten.

Po rungtynių nutiko ir smagesnis momentas. Laukiant, kol šarvuoti policininkai mus išleis iš arenos, pro mus praėjo buvęs Žalgirio treneris Antanas Sireika. Šiltai pasveikinome jį, persimetėme keliais sakiniais ir paskandavome jam.

Po visko, sulaukę komandos, galingai atšvenčiame taurę, su daug pirotechnikos ir skanduočių. Buvo labai smagu matyti žaidėjus drąsiai prisijungiančius prie šventimo - kas ėmė fajerius, kas demonstravo įspūdingus šokių judesius. Tikrai pajautėme abipusę meilę. Apskritai, nepaisant visų pašalinių trukdžių, turnyras palaikymo prasme gavosi tikrai geras. Lengva taurė, geras užsivedimas. Komanda, po JoJo ir Jankio sugrįžimo kiekvienose rungtynėse atrodo vis geriau, kas mums duoda tik papildomos motyvacijos ateinančioms rungtynėms.

Na, o ketvirtadienį - Eurolyga! Atvažiuoja karališkasis klubas iš Madrido, tad komandai reikės kiekvieno iš jūsų užsivedimo! Rašyk mums, griebk bilietą ir kartu pratęskime pergalių seriją!

Prieš modernų krepšinį!“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: