„Žalgirio“ fanai: „Kur didysis orakulas Čeponis, kuris spėjo, jog žalgiriečiai pralaimės?“

„Žalgirio“ fanai: „Kur didysis orakulas Čeponis, kuris spėjo, jog žalgiriečiai pralaimės?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo skambią pergalę Eurolygos turnyre. Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 91:84 (9:17, 26:18, 21:28, 35:21) įveikė lietuviškąją „FC Barcelona“ ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ši apranga prideda kovingumo. Siūlyčiau ir toliau „Žalgiriui“ žaisti su ja“, - rašė Gytis.

„Mačiau tikrą Žalgirį, tikrus kovototojus, tikrą norą nugalėti!!! Sveikinu susigražinus save ir totalią pagarbą!“, - teigė fanas Juozas.



„Kai pagalvoji, kad visai neseniai nervuodavo Jure antakio krapštymas, o dabar žiūri ir supranti, kad tegu krapštosi kiek tik nori“, - komentavo Liudvikas.

„Ačiū mūsų mylimukai už pergalę, jūs nuostabūs. Graži dovana mums“, - džiaugėsi Elena.

„Kur didysis orakulas Čeponis, kuris spėjo, jog žalgiriečiai pralaimės? Paklauskit kas nors jo, gal jis čeburėku paspringo. Su pergale!“, - savo mintis išdėstė Linas.

„Be žodžių! Tiesiog Kovo 11-oji. O ir Šaras turbūt laimingas - jo mylimas ŽALGIRIS nugalėjo!“, - mintimis dalinosi Vera.

„Visą sezoną taip reikėjo žaisti, tada būtume turėję šansų patekti ir į atrintamąsias varžybas. Nearialus užsivedimas ir puiki pergalė. Komanda žaidė kaip vienas kumštis“, - rašė Rimvydas.

„Tai geriausia dovana. SUPER ŽALGIRIS. NEREALŪS VISI“, - teigė fanas Arnoldas.

„Nuostabu, kad visi draugiški. Iš tiesų, kaip pasiilgau šito vienybės jausmo. Su PERGALE ir su ŠVENTE VISUS“, - džiaugėsi Lina.


„Šaro dovana Lietuvai. Tokia proga, ir ačiū jam už tai, vis dar žaliai balta širdis pas jį. Stebiu kiekvienas Barsos rungtynes, nu čia glušam ir bukam reik būt, kad nesuprast, kad Barsa tiesiog pasidavė. Jiems nieko nereiškia šis pralaimėjimas, o mums tokia proga stiprus emocinis pakilimas“, - savo mintis išdėstė Sandra.

„Geriausia Kovo 11-osios dovana!“, - mintimis dalinosi Šarūnas.

„SU ŠVENTĖMIS. Šaunuoliai vyrai visi puikiai pasirodėte!!! FANTASTIKA. Puikiai žaidėte prieš stiprią komanda. Sveikinu su pergale ir labai gera kovą“, - džiaugėsi Inga.


„Staigmena. Vyrai iš širdies lošė. Su kovo 11-ąją! Didelis ačiū Žalgiriui“, - komentavo Giedrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: