„Ryto Balsas“: „Tikėkime ir palaikykime savo klubą šiandien!“

„Ryto Balsas“: „Tikėkime ir palaikykime savo klubą šiandien!“

FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ antradienį žais pačias svarbiausias šio sezono rungtynes. Sostinės klubas Vilniuje susikaus su Tenerifės „Lenovo“ krepšininkais.



Pralaimėjimas prieš ispanus palaidotų visas G. Žibėno auklėtinių galimybes patekti į FIBA Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kad ir kaip nuvalkiotai beskambėtų posakis „lemiamos rungtynės“, bet šio vakaro rungtynėms jis tikrai galioja. Po vakar Strasbūro išsigelbėjimo prieš „Falco“ klubą namuose, tapo aišku, kad norint patekti tolyn privaloma namie įveikti Tenerifės klubą. Itin nesėkmingu atveju gali neužtekti ir to, bet apie tai galvoti dar anksti, svarbiausia neprarasti vilčių po šiandien vakaro.


Lyginant su išvykos rungtynėmis prieš „Lenovo“ klubą, šiandien svarbiausi sustabdyti Kyle Wiltjerą. Sunkusis kraštas tuomet sužaidė rezultatyviausią ir naudingiausią sezono mačą FIBA Čempionų lygoje ir buvo faktorius, kuris perlaužė rungtynes.

Itin pavojingas yra Huertas-Shermadini duetas. Nors pirmajame mače vilniečiai sugebėjo susitvarkyti ir veteranai atitinkamai surinko 5 ir 4 taškus, tačiau tokio lygio žaidėjus sustabdyti ir antrą kartą bus dar sunkiau.

Taip pat, norint galvoti apie pergalę reikės stabdyti ir varžovų snaiperius. Pirmajame mače Tenerifės krepšininkai Rytą iš toli baudė net 12 kartų, o praėjusią savaitę prieš Šombatelio „Falco“ demonstravo kosminį taiklumą – 16 tolimų metimų iš 29 (55,2%).

Savaitgalį Rytas turėjo lengvą pasivaikščiojimą, kuris, tikėkimės, davė gerą toną šiandienos rungtynėms. Tikėkime ir palaikykime savo klubą šiandien!“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: