„Ryto Balsas“: „Iš dalies tribūnų girdėjosi švilpimas, tai nebuvo adekvatus rezultato įvertinimas“

„Ryto Balsas“: „Iš dalies tribūnų girdėjosi švilpimas, tai nebuvo adekvatus rezultato įvertinimas“

FIBA nuotr.

Skaudus FIBA Čempionų lygos pralaimėjimas Vilniaus „Rytui“. G.Žibėno auklėtiniai antradienio vakarą Vilniuje 64:83 (9:23, 17:29, 23:17, 15:14) neatsilaikė prieš grupės lyderę – Tenerifės „Lenovo“.



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kelios mintys po skaudaus pralaimėjimo:

1. Europinis sezonas buvo praloštas ne šiandien, o praėjusią savaitę, kai tiesiog nesuvokiamai per keletą minučių buvo iššvaistyta didžiulė persvara. Tikėtis nugalėti dar kol kas nepralaimėjusią Tenerifės komandą buvo tas pats, kas laukti stebuklo. Jis, deja, neįvyko.


2. Kai po pirmojo kėlinio iš dalies tribūnų girdėjosi švilpimas, tai nebuvo adekvatus rezultato įvertinimas. Šiandien varžovas buvo aukštesnis, šoklesnis, kibesnis, drąsesnis, taiklesnis. Gavus per galvą pirmajame kėlinyje daug dalykų pradėjo nesisekti, kamuolys tiesiog slydo iš rankų. Visgi mūsų komanda stengėsi, kovėsi, tačiau toks yra komandų lygių skirtumas ir nieko šiuo metu dėl to negalim padaryti.

3. Jei kas būtų prieš sezoną pasakęs, kad nei vienų rungtynių nesužaisime pilna sudėtimi ir būsim (galimai) per kelis taškus nuo patekimo į Čempionų Lygos top 8 – turbūt būtume sakę, kad tai yra  geras rezultatas. Dabar, žinoma, norėjosi daugiau. Ypač sparnai mums visiems užaugo po pergalių serijos lapkritį-sausį, tačiau vasario ir kovo mėnesiai grąžino į realybę. Tik išsikėlę per aukštus tikslus galime būti taip smarkiai nusivylę rezultatais.

Kas bebūtų, būsim šalia!“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: