J. Mačiulis apie AEK: „Savininkas galvojo, kad žaidėjai yra vergai“

J. Mačiulis apie AEK: „Savininkas galvojo, kad žaidėjai yra vergai“

Praėjusį rugsėjį apie karjeros pabaigą paskelbęs ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys Jonas Mačiulis Graikijos spaudai atskleidė, jog sulaukė nepalankaus Sporto arbitražo teismo sprendimo.



Lietuvis tikėjosi prisiteisti kompensaciją iš Atėnų AEK, tačiau Sporto arbitražo teismo sprendimas buvo nepalankus buvusiam krepšininkui.

„Negaliu suprasti, kodėl Sporto arbitražas nusprendė, kad AEK nėra man skolingas. Sporto arbitražas turi atlikti geresnį darbą, negaliu paaiškinti, kuo jie rėmėsi savo sprendime. AEK žino, kiek yra man skolinga. Klubas nerodė pagarbos žaidėjams, kurie kovėsi ir liko iki pabaigos. Mane erzina, kad jie daro, ką nori“, - teigė J. Mačiulis.

J. Mačiulis taip pat prisiminė istoriją, kaip AEK nerodė supratingumo po to, kai mirė J. Mačiulio tėvas.


„Niekada negalėsiu pamiršti įvykio, kuris atsitiko kai mirė mano tėvas. Laidotuvės buvo šeštadienį, o jau sekmadienį man paskambino klubas ir sakė grįžti į Atėnus. Bandžiau paaiškinti, kad turiu likti ir padėti šeimai, bet jie buvo atkaklūs.

Kai praėjusį sezoną nusprendėme nežaisti pusfinalyje, klubas jau buvo skolingas už keturis mėnesius. Komandos savininkas Makis Angelopoulos krepšininkus laikė mus vergais ir kai jis atėjo į rūbinę, o mes ant jo šaukėme ir vadinome melagiu, jis negalėjo patikėti“, - pasakojo atletas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: