„Žalgirio“ fanai nusprendė padengti baudą ir kviečia prisidėti visus norinčius

„Žalgirio“ fanai nusprendė padengti baudą ir kviečia prisidėti visus norinčius

Išnagrinėję įvykius paskutinėse Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse Eurolygoje su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu šio turnyro organizatoriai skyrė baudą kauniečiams.



Lietuvos čempionai turės susimokėti 9 tūkstančius eurų už sirgalių netinkamą elgesį ir rodytą nepagarbą varžovų komandai: aistruoliai skandavo necenzūrinę skanduotę, skirtą Serbijai.

Po šios žinios savo komentarą pateikė ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:

„Eurolyga šiandien Žalgiriui skyrė 9000 eurų baudą už politikavimą ir tvirtos pozicijos pademonstravimą rungtynių prieš Serbiją metu.


Protu nesuvokiama, bet iš Eurolygos vadovų buvo išgirsta, jog Žalgiris nesiėmė jokių priemonių, jog būtų išvengta incidentų dėl serbų nenoro laikyti solidarumo su Ukraina banerio. Galima suprasti, jog tose rungtynėse Žalgiriui išvis reikėjo atsisakyti Ukrainos palaikymo akcijos.

Nors kosmonautikos diena buvo vakar, bet tokius pareiškimus girdime iš Eurolygos šiandien.

Savo veiksmų nė kiek nesigailime ir atsakomybės nesikratome. Kadangi bauda buvo skirta už skanduotes ir "politikavimus", o prie jų jungėsi visa arena, kviečiame visus prisidėti prie baudos. Būtų fantastiška, jei pavyktų surinkti visą reikiamą sumą ir klubas dėl to nenukentėtų nė vienu centu. Kviečiame prisidėti visus, net jei ir nebuvote arenoje ir solidarizuotis prie mūsų, klubo bei visos Žalgirio bendruomenės pozicijos.

Rekvizitai:
LT443500010015297499
Lukas Mušenkovas
Paskirtis - už baudą.

Už Žalgirį!“, - rašė „Green White Boys“.



Savo komentarą pateikė ir „Žalgirio metraštis“:

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: