„Žalgirio“ fanų emocijos po pralaimėjimo: „Milaknį ir Kalnietį po sezono reikia išvyti iš ekipos“

„Žalgirio“ fanų emocijos po pralaimėjimo: „Milaknį ir Kalnietį po sezono reikia išvyti iš ekipos“

Zalgiris.lt nuotr.

Panevėžio „Lietkabelis“ (22-7) rodė nuostabų žaidimą ir taip atėmė iš Kauno „Žalgirio“ (25-4) net teorines galimybes užimti pirmąją vietą Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) reguliariajame sezone.



Nenado Čanako auklėtiniai namie 85:67 (24:16, 32:16, 17:22, 12:13) sutriuškino Kazio Maksvyčio treniruojamus žalgiriečius.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Žaidėjai turėtų visi kartu pažiūrėti į veidrodį ir paklausti ką jie veikia komandoje, už ką gauna pinigus, gal net rimtai pagalvoti apie NKL ir nusiimti visas karūnas ar ir vėl bus blogas treneris, oras, covid, nuovargis ir ttp“, - rašė Rimvydas.

„Sveikinimai Lietkabeliui, kurie tikrai nusipelnė pergalės. O Žalgiris kažkokia katastrofa. Greičiau pasibaigtu šis sezonas, nes baisu žiurėti“, - teigė fanas Arūnas.

„Aš manau, kad ten yra kelios galvos su jau paruoštais kitų klubų kontraktais, tai ir mala šūdą aikštelėje, vienu žodžiu, bobos ne vyrai. Atsiprašau Moterų, nenoriu įžeisti“, - komentavo Rolandas.

„Norisi tikėti, kad tai buvo siaubingiausia, ką esu matęs šį sezoną“, - savo mintis išdėstė Romas.

„Milaknį ir Kalnietį po sezono reikia išvyti iš komandos“, - mintimis dalinosi Giedrius.

„Toks vaizdas, kad nebeturi motyvacijos žaidėjai bežaisti šiam sezone, ypač tokie, kaip Strelniekas“, - rėžė Algis.

„Nu nekas nekas čia jau, galėjo ir geriau, bet aišku trūkumas žaidėjų buvo Žalgiryje. Na viskas bus gerai toliau manau“, - teigė fanas Lukas.


„Aš visada palaikau Žalgirį, bet šiandien kažkas baisaus, lauksim geresnių laikų. Laikykitės vyrai“, - rašė Genovaitė.

„Aš taip ir galvojau, kad nesiseks, nes šitas treneris perdaug jau save išsiaukutino, dauguma gyrė, aš sakiau "kad negirk dienos be vakaro". Tokia patarlė yra, nereikia iš anksto girtis. Ir rinktinę treniruoti ir Žalgirį. Nereikėjo kaitalioti trenerių, žaidėjams tai nėra gerai, tai mano nuomonė“, - komentavo Zita.

„Kai Žalgiris išlaikys ir trenerį ir žaidėjus bent 3-4 metus, tada matysim ir Eurolygoje ir LKL kitą vaizdą“, - savo mintis išdėstė Rolandas.


„Žalgiris šiandien žaidė tikrai labai prastai, bet teisybės dėlei reiktu pasakyt, kad Lietkabeliui dažniau šypsojosi Fortūna“, - mintimis dalinosi Kotryna/

„Blogai. Labai blogai.. Nelaukiu finalų. Arba pusfinalių“, - rėžė Justas.

„Apgailėtina. Bet gal geriau dabar, nei pusfinalyje? “, - piktinosi Darius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: