„Ryto Balsas“ sumalė į miltus „Rytą“: „Garbės nedarantis vakaras“

„Ryto Balsas“ sumalė į miltus „Rytą“: „Garbės nedarantis vakaras“

LKL nuotr.

Klaipėdos „Neptūno“ (14-16) komanda rungtynių viduryje sužinojo, kad net pergalė nieko nekeis. Nepaisant to, Dainiaus Adomaičio auklėtiniai namuose nepritrūko motyvacijos nugalėti Vilniaus „Rytą“ (26-4) – 93:88 (30:14, 22:22, 23:20, 18:32).



Vilniečiai yra reguliaraus „Betsafe-LKL“ sezono nugalėtojai ir ketvirtfinalyje kausis su Alytaus „Dzūkija“, o „Neptūnas“, užėmęs septintąją poziciją, sulauks Kauno „Žalgirio“ išbandymo.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Garbės Ryto vardui nedarantis vakaras. Komanda užstikrinusi reguliaraus sezono nugalėtojų vardus į Klaipėdą išvažiavo iš vakaro, tačiau šiandien atrodė labiau kaip turistai Klaipėdos senamiestyje.


Iki ketvirtojo kėlinio neegzistuojanti gynyba, nulinis užsivedimas ir jokių pastangų aikštelėje.

Pozityvias emocijas iškovojus pirmą vietą reguliariame sezone keičia vienos blogiausių šio sezono rungtynių, net ir nepaisant ketvirto kėlinio sugrįžimo.

Lieka tikėtis, kad šis mačas taps sukrėtimu žaidėjams ir trenerių štabui priversiančiu suprasti, kad tik šimtaprocentinis atsidavimas ir darbas kiekviename mače nuo pat pirmosios minutės gali padėti pasiekti sezono pabaigos tikslus“, - rašė „Ryto Balsas“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: