„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Su tokiu žaidimu ir NKL būtų sunku pergalės tikėtis“

„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Su tokiu žaidimu ir NKL būtų sunku pergalės tikėtis“

LKL nuotr.

Alytaus „Dzūkija“ pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse metė rimtą iššūkį Vilniaus „Rytui“, tuo tarpu mače namuose sugebėjo pasirodyti dar įspūdingiau ir sukūrė sensaciją.



„Dzūkija“ 80:73 (17:20, 17:12, 17:20, 29:21) įveikė „Betsafe-LKL“ reguliaraus sezono nugalėtojus ir taip lygino serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1:1.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Labai gerai. Gauti pizdi ankstyvoj stadijoj, kad labai neįsijaustų į tą “reguliaraus sezono nugalėtuojai” reikalą yra labai sveika. Pirmyn vilniečiai!“, - rašė Justinas Jankevičius

„Kurioje vietoje atkaklu! Pirma reiktų į rungtynes atvykti! Antra pradėti negalvoti kad viena ranka aploš! Tikėkimės Vilniuje jau išeis su visu nusiteikimu!“, - teigė fanas Linas.

„Dzūkija pirmą kartą prieš rytą laimėjo, tegul pasidžiaugia“, - komentavo Kristina.

„Nu kas čia dabar? Tegul pasidžiaugia dzūkai vieną kartą ir užtenka, nebedarykit taip ir kitą kartą žaiskit labiau“, - savo mintis išdėstė Milda.

„Žibėną net Dzūkijos treneriai perprato.. Kariniauskas vis dar ant stavkių sėdi, Butkevičius nulis su nuliu emocijų.. BBž kas čia laukia“, - mintimis dalinosi Vygintis.

„Su tokiu žaidimu ir NKL būtų sunku pergalės tikėtis“, - rašė Augustinas.

„Malačiai, gal biški atsigaus nusiteikimas, nes žaisti antras rungtynes nenori“, - teigė fanas Darius.


„Chebra užteks švęsti, pradekit žaist krepšinį“, - komentavo Edgaras.

„Tai buvo tik antras Ryto pralaimėjimas ketvirtfinalyje per visą Ryto istoriją, 98/99m sezone pralaimėjo tuometiniam Panevėžio Kalnapiliui“, - savo mintis išdėstė Vilius.

„Matosi Žibėnas išsisėmė... Eilė rungtynių gimdo žaidimą... Gėdą“, - rėžė Vycka.


„Papildomos ryngtynės nepamaišys labai. Gal komanda fizinio pasiruošimo gavo stipriai, kad trajakai nekrenta. Svarbu ant tinalų būt optimalios formos “, - mintimis dalinosi Saulius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: