„Žalgirio“ fanų emocijos: „Šaras veikiausiai verkia, kad P. Motiejūnas sugriovė „Žalgirį“...“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Šaras veikiausiai verkia, kad P. Motiejūnas sugriovė „Žalgirį“...“

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) daugiausiai intrigos toliau kelia ta ketvirtfinalio serija, iš kurios to sunkiai buvo galima tikėtis.



Fantastinį žaidimą rodęs Klaipėdos „Neptūnas“ namuose 87:78 (21:17, 20:14, 12:15, 34:32) darkart skėlė antausį Kauno „Žalgiriui“ ir taip atsidūrė per žingsnį nuo sensacijos.

Šiuo metu serijoje iki trijų pergalių yra lygu (2:2) ir viskas spręsis žūtbūtiniame mūšyje.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Čia tas pats, kas su surudijusiais įrankiais sėkmingai surinkti naują automobilį. Jokio fiziškumo. Vien tik sportinės senatvės ir subyrėjus jų kūnų apraiškos komandoje. Atsiprašau - kitaip išsireikšti neišeina. Čia jau ne gėda. Tai yra visiškas fiasko. Tai nėra Kazio kaltė. Joks naujas treneris pačioje sezono pabaigoje stebuklingų permainų nepadarys. Jeigu per vieną sezoną reikėjo pakeisti net 3 kartą pakeisti trenerį, tai tik pasako kiek prieš sezoną buvo pridaryta siaubingų sudėties klaidų. Komandą reikia palaikyti visada, bet susidaro įspūdis, kad nelabai jau tas mūsų palaikymas ir reikalingas, kai žaidi su įjungtu "px rėžimu". Galime būti ramūs bent dėl vieno dalyko: kitąmet blogesnio sezono už šį jau nebus. Prašau visų žaliai baltų vardu: vyrai, iškovokite bent jau kelialapį į pusfinalį. Bent tiek“, - rašė Armi.

„Serija tikrai gera. Pasilieku prie savo nuomonės, kad reikėjo pirkti Adomaitį arba Kemzūrą. Motiejūnas net Kalaitzakio nenupirko, kas per GM, gėda“, - piktinosi Raimundas.

„Turėjo ateiti kažkada tas juodas tarpsnis. Ir tai vyksta dabar. Palaikykim, o kas belieka“, - teigė fanas Arnoldas.

„Viskas gerai, galim pralošt šį ketvirfinalį, galim pralošt finalą ar likt be medalių šį sezoną. Gal nuo tokio visiško dugno lengviau atsispirti? Istorijoj šie metai nieko nepakeis. Bet kad ir kaip nesisektų, reikia turėti vidinės savigarbos, kovoti dėl savęs, dėl komandos, dėl sirgalių. Ir čia prašauta su šiemetiniais pirkiniais ne tik dėl talento trūkumo, bet ir dėl jų motyvacijos, kovotojo charakterio trūkumo. Nesmagu...“, - komentavo Kristina.

„Kas iš to jei ir laimėsit seriją, ką su Lietkabeliu veiksit?“, - savo mintis išdėstė Audrius.

„Tai koks planas, vyrai? spėju, jog sužaist maksimalų skaičių rungtynių, kad kitam sezonui kuo geriau būtų apšaudyti Strelnieks ir Websteris“, - mintimis dalinosi Šarūnas.


„Kokia komanda, toks ir rezultatas. Absoliuti gėda Žalgiriui. Komanda be charakterio. Tik keli žaidėjai tikrai stengiasi ir kovoja. Kitiems atrodo, kad tapti Lietuvos čempionu - jokia garbė. Lauk tokius. Geriau jau žaistų jauni ir perspektyvūs lietuviai, nei krūva niekam tikusių užsieniečių. Tikėkimės kitą sezoną treneris suburs tikrą komandą“, - rėžė Aurelijus.

„Šaras veikiausiai verkia, kad Paulius Motiejūnas sugriovė Žalgirį...“, - rašė Deivis.

„Tai yra absoliuti GĖDA. Gėda prieš fanus, gėda prieš miestą, gėda aplamai PRIEŠ SAVE“, - piktinosi Mantas.


„Totalus nusivylimas vyrų žaidimu... Jeigu ir išeis į pusfinalį, vargu bau ar sužais normalias rungtynes... Ir vėl akistatą žaidėjai su sirgaliais turėtų atstovėti ir paaiškinti už ką sergam - už jų algas, ar už jų žaidimą?“, - teigė fanas Donatas.

„Smagu būtų, kad Neptūnas išeitų į pusfinalį. Ir Kazys galėtų pailsėti ir daugiau laiko skirti naujam sezonui“, - komentavo Adomas.

„Žuvis pūna nuo galvos. Bėda tik kad nėra kas ją nupjauna...“, - savo mintis išdėstė Linas.


„Tenka pripažinti, kad Žalgiris šiemet nebus LKL čempionais“, - mintimis dalinosi Agnė.

„Kas prisiims atsakomybę už šį sezoną iš Žalgirio administracijos?“, - rėžė Gediminas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: