M. Blaževičiaus situacija neramina „Žalgirio“ fanus: „Jis negali būti marinuojamas ant suolelio“

M. Blaževičiaus situacija neramina „Žalgirio“ fanus: „Jis negali būti marinuojamas ant suolelio“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda nelengvai žengė į Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pusfinalį.



Tik po pertraukos rungtynes perlaužę žalgiriečiai namuose 89:60 (23:14, 16:23, 33:17, 17:16) susitvarkė su Klaipėdos „Neptūnu“ ir ketvirtfinalio seriją laimėjo rezultatu 3:2.

Pusfinalyje „Žalgirio“ jau laukė Panevėžio „Lietkabelis“, tuo tarpu kitoje poroje susitiks Vilniaus „Rytas“ ir „Šiauliai-7bet“.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):



„Džiaugsmo nedaug. Laukia dar sunkesnė serija su Lietkabeliu“, - rašė Brigita.

„Gaila Mareko Blaževičiaus. Toks perspektyvus žaidėjas paprasčiausiai negali būti marinuojamas ant suolelio. Atrodo, kad šioje situacijoje labiau pasisekė Dimšai, kuris yra paskolintas ir tikrai gauna žaidybinio laiko“, - teigė fanas Gediminas.


„Jei žais prieš Panevėžį, taip kaip šiandien, tai manau viskas bus gerai“, - komentavo Juozas.

„Su Lietkabeliu bus 10 kartų lengviau, mažai pergyvenu, nes Žalgirio laimės serija 3:1“, - savo mintis išdėstė Raimondas.

„Šiandien tvarkingai, bet kad iš Klaipėdos nebuvo kam lošti, dauguma traumuoti ir išsekę, bet šiaip didžiulė pagarba, Neptūnui ir Dainiui Adomaičiui, jam atėjus visai kita komanda Klaipėdos tapo, o Žalgiris jeigu taip ir toliau neįvertins varžovų, bus nakažką“, - mintimis dalinosi Valdemaras.

„Eurolygos komanda, vos išnešė kailį su 7 vieta užėmusią LKL komanda. Apgailėtina“, - rėžė Deividas.


„Adomaitis žiauriai gerai paruošė Neptūną serijai. Pagarba“, - teigė fanas Arnas.

„Teisėjai žiauriai grybauja į abi puses. Labiausiai man nepatiko kai Websterį prie savo krepšio ranka stūmė i nugarą ir davė pražangą jam“, - rašė Arvydas.

„Žalgirio fanams reikėtų rimtai susimąstytį kai vyksta kažkokię balsavimai dėl komentatorių. Pvz KMT taurėje ir nebalsuoti už Tiškevičių. Jis jaučiasi nepakeičiamas. Akivaizdžiai mėgaujasi kai Žalgiriui nesiseka. Bando visaip interpretuoti teisėjų sprendimus Žalgirio nenaudai. Reziumė mažas neūžauga besijaučiantis Stalinu, Hitleriu ar net Napoleonu.....“, - komentavo Dainius.


„Puiku. Įrodėme, kad esame stipriausia komanda Lietuvoje“, - savo mintis išdėstė Algirdė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: