„Ryto“ fanai nepatenkinti: „Viskas - po sezono reikia atleisti Žibėną“

„Ryto“ fanai nepatenkinti: „Viskas - po sezono reikia atleisti Žibėną“

LKL nuotr.

Sėkmingai rungtynes pradėjęs Vilniaus „Rytas“ pirmojo kėlinio pabaigoje krito į gilią duobę, iš kurios lipti pradėjo per vėlai. „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono nugalėtojai pusfinalyje sulaukė skaudaus antausio.



Pirmajame serijos mače šansų neturėję „Šiaulių-7bet“ krepšininkai atsakomosiose rungtynėse namuose pasiekė saldų revanšą 84:72 (21:21, 31:14, 16:16, 16:21) ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nu, kaip šiandien nesaugotas kamuolys ir sprendimai keisti max. Tikrai galėjo perlaužti, bet kai nepataikai n kartu iš po krepšio arba mėtai tritaškius, kai nekrenta, tai ir neverta pergalės tikėtis. Na nieko, Vilniuje gal bus geriau“, - rašė Rokas.

„Kitame etape į "game 2" siūlyčiau net nevykti, nėra prasmės“, - teigė fanas Augustinas

„Jei nenorit žaist, nevažiuokit į rungtynes, nedarykit gėdos nei sau, nei mums. Apgailėtina“, - komentavo Arūnas.

„Kažkaip, kai pasirašė sutartis su Kariniausku ir Normantu, galvojau, kad šie žaidėjai bus vieni iš labiausiai motyvuotu ir gali kilti net iki LTU rinktines ,bet deja..“, - savo mintis išdėstė Armandas.

„Nusiteikimas ir vaikiškos klaidos padarė savo. Padarysime išvadas ir manau užbaigsime serija 3:1! Pirmyn Vilniečiai“, - mintimis dalinosi Dominykas.

„Dar ne vakaras, dar viskas prieš akis, sėkmės“, - rėžė Daiva.

„Šiuo metu ne čempioniškas žaidimas. Neįtikina ir tos pergalės namie, nes kito pusfinalio varžovai, tiek už dzūkus, tiek už Šiaulius yra tikrai stipresni“, - rašė Ovidijus.


„Nei čia įvyko kažkas tragiško, nei ką. Taip, galėjo susiimti ir laimėti šias rungtynes bei ramiai uždaryti pusfinalį poryt. Na uždarys 2 dienomis vėliau. Esmė, kad šiandien aiškiai parodė, jog normaliai susiėmę gali per mažiau, nei 1 kėlinį nulaužti rungtynes savo naudai. Svarbiausia, kad didžiajame finale pasiektų maksimalią formą ir laisvi metimai pradėtų kristi taip, kaip jie ir turi kristi šiems žaidėjams, o gynyboje nebūtų jokio atsipalaidavimo“, - teigė fanas Tomas.

„Gal paskolinti navigaciją, nes jau antrą kartą komanda neatvažiuoja į rungtynes“, - komentavo Darius

„Vėl neatvažiavo į rungtynes, ką trenerių komanda veikia, atostogos...“, - savo mintis išdėstė Gintaras.


„Viskas. Po sezono reikia atleisti Žibėną. Kiek galima ant to paties grėblio lipti?“, - mintimis dalinosi Valdas.

„Vakar gėriau aš, bet atrodo, kad visa komanda su manim gėrė“, - rėžė Kipras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: