„B TriBūna“: „Šiaulių arena – sugrįžimas 10 metų atgal“

„B TriBūna“: „Šiaulių arena – sugrįžimas 10 metų atgal“

Sėkmingai rungtynes pradėjęs Vilniaus „Rytas“ pirmojo kėlinio pabaigoje krito į gilią duobę, iš kurios lipti pradėjo per vėlai. „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono nugalėtojai pusfinalyje sulaukė skaudaus antausio.



Pirmajame serijos mače šansų neturėję „Šiaulių-7bet“ krepšininkai atsakomosiose rungtynėse namuose pasiekė saldų revanšą 84:72 (21:21, 31:14, 16:16, 16:21) ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-1.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“.

„Sekmadienį į Šiaulius pajudėjo 45 rytfaniai. Be abejonės, kelionėje į priekį aptarinėjama Eurovizija bei su ja susijusios rytfanių lažybos, dėl kurių tam tikri žmonės į išvyką keliavo nemokamai. Stebint pergalingas Dainavos rungtynes kelionė neprailgsta.


Šiaulių arena – sugrįžimas 10 metų atgal. Nežinome, kiek metų turi praeiti, jog supratimas apie palaikymą ten pasikeistų bent minimaliai. Dūdos, garsi muzika, triukšmas. Nepaisant rezultato, tragikomiškos situacijos aikštėje ir arenoje leidžia išlaikyti gerą nuotaiką visų rungtynių metu. Sunku vertinti palaikymą prie tokių sąlygų, bet kartais suskambėti pavykdavo. Deja, komandai trūksta stabilumo ir į šį kraštą reikės sugrįžti dar kartą.

Kelionėje atgal neigiamas mintis vejame kalbomis ne apie krepšinį ir prieš vidurnaktį pasiekiame sostinę.

Poryt renkamės JEEP arenoje, kur tiesiog privalome laimėti!“, - rašo „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: