„Žalgirio“ fanų emocijos: „Motiejūnas padarė viską, kad šis sezonas būtų istorinis“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Motiejūnas padarė viską, kad šis sezonas būtų istorinis“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) intriga ir toliau alsuoja pusfinalis tarp Kauno ir Panevėžio komandų.



Kauno „Žalgiris“ savo arenoje 69:73 (21:18, 22:14, 10:16, 16:25) krito prieš Panevėžio „Lietkabelį“.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Daug nėr ką pasakyt, viena komanda labai norėjo laimėt, kita galvoja, kad turi ir taip daug titulų, tiek žinių“, - rašė Vytautas.

„Plyšta mano širdis matyti tokį Žalgirį. Noriu kad kuo greiciau baigtųsi šis sezonas, per daug skausminga, žiauru, gėda. Suprantu kad žaidėjai daro daug, bet jie tiesiog nepateisina šios komandos vardo“, - teigė fanas Jaunius.

„Komanda sukomplektuota tragiškai ir rezultatas nestebina. Kitais metais gal bus geriau. GAL. Kai pagalvoji kiek milijonų išmesta į subinę, jeigu 9 milijonų vertės komanda atrodo lygi su 1 milijonų eurų biudžeto komanda. O karštligiška trenerių kaita, kaip matome, norimų rezultatų sezono pabaigoj neduoda, o ir pykti ant Kazio nėra ko: šitos sudėties jis nekomplektavo. Visos kritikos strėlės į tuos, kurie prisidėjo prie šios sudėties formavimo ir mes tą kalbame jau visą sezoną“, - komentavo Armi.

„Zdovcas Slovėnijoje, namuose išsidrėbęs patogiai fotelyje, prasidaręs šalto, šypsosi ir laimingas trina antakį...“, - savo mintis išdėstė Juozas.

„Maksvytį meskit lauk, nes dar tokio "žaidimo" nesu matęs. Ieškokit naujo trenerio...“, - mintimis dalinosi Einaras.

„Nu ir gerai, tikiuosi Lietkabelis šeštadienį užbaigs šitą agonija ir duos rytui kovą, nes finale šitas pensionatas bet kokiu atveju po 2 varžybų jau nebeturėtų šansų prieš Rytą“, - rėžė Pona Baronas.

„Kazys neturi supratimo ir nejaučia komandos. Pražiopsojo pergalę.Zdovcas jau būtų turėjęs 2 pergales“, - piktinosi Arvydas.


„Tiesiog geresni Lietkabelis. Gera pusė - Jankūnas dar neturi kolekcijoje bronzos“, - komentavo Rimvydas.

„Gėda Žalgiriui su tokiu žaidimu. Greičiau dėti tašką šių metų sezone ir pamiršti šį gėdingą sezoną“, - rašė Ingrida.

„Žalgirio vadovybe reikia kaltint už tokius tragiškus laikus, sprendimus o ne žaidėjus. Komplektacija tragiška, 3 treneriai. Kam ta Maskvyti reikėjo imest i ugnį sezono gale? Zdovca sudirbo su savo šudinais sprendimais, gėda. CIRKAS prieš visa Europa“, - teigė fanas Skirmantas.


„Visu pirma Motiejūna lauk mest už jo šudinus sprendimus. Ir praretint komanda nes daugiau nei puse yra neverti net lkl žaist o apie eurolyga tyliu išvis. Gėda!“, - savo mintis išdėstė Aurimas.

„Na ką. Nu negabi šiųmetinė Žalgirio komanda. Visiškai! Lauvergne atsipūtęs totaliai. Senelių komanda! Už tai turi būti atsakingas tik MOTIEJŪNAS!!! Gynyba TRAGIŠKA!!! Iš kitos pusės, negali komanda laimėti visą gyvenimą. Viltis dar gyva, bet... “, - mintimis dalinosi Artūras.

„Motiejūnas gali pasiplot pats sau - šį sezoną padarė viską, kad sezoną padarytų istoriniu. Didžiausia sezono klaida ne Schilleris, o PMO renkantis komandą. Kada jis tą pagaliau supras...“, - rėžė Remigijus.


„Esu žalio kraujo, bet tikrai gėda žiūrėt. Ir galit sakyt reik palaikyt komanda visada, bet kad čia komandos net nematyt. Visiem ten iš arenos reikėjo išeit, o ne keliems“, - piktinosi Darius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: