„B TriBūna“: „Atėjo laikas mums būti pirmiems“

„B TriBūna“: „Atėjo laikas mums būti pirmiems“

LKL nuotr.

Vilniaus „Rytas“ turėjo galimybę savo tvirtovėje iškovoti „Betsafe-LKL“ titulą ir tai sėkmingai padarė.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai pilnoje „Jeep“ arenoje 79:76 (17:23, 18:21, 21:18, 23:14) įveikė Panevėžio „Lietkabelį“ ir finalo seriją laimėjo 4:1.

Pastarąjį kartą titulą „Betsafe-LKL“ vilniečiai buvo iškovoję 2010 metais.

Po LKL triumfo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“.


„Atėjo laikas mums būti pirmiems.

Antradienį aplink areną rytfaniai pradėjo rinktis dar 15 valandą, greitai visi aplinkiniai barai ir kavinės tiesiog švietė nuo raudonos atributikos. Šį kartą palaikymą nusprendėme pradėti labai anksti, dar iki komandoms žengiant ant parketo paskutiniam apšilimui. Prieš rungtynes pramušėme ir naują dainą „Rytas, žinau, kad galim...“, kurią kiek patobulinus naudosime ir kitame sezone.

Visada norėjome, jog prieš rungtynes arenoje skambėtų Ryto himnas. Antradienį pagaliau padarėme pirmą žingsnį link šio noro išpildymo. Komandai žengiant ant parketo, kėlėme šalikus į viršų ir traukėme: „Gal ir vėl tu galvoji...“. Labai norime, kad ši tradicija priliptų ir kitame sezone prieš rungtynes matytume tūkstančius šalikų bei garsiai atliekamą Ryto himną.

Nuo pat pirmų mačo akimirkų visi rytfaniai buvo tiesiog įsielektrinę, jautėsi tvyranti įtampa ir begalinis noras, kuris geriausiai atsispindėjo tarp trečiojo ir ketvirtojo kėlinių, kuomet visa arena atsistojo ir ragino komandą kiltį į paskutinį šturmą. Ir ji pakilo. Finalinis švilpukas ir euforija.

Ne visiems lengva atsiminti, kas įvyko po to – atrodo kažkoks užtemimas, ne viskas tinkamai pavyko ir mums, bet dabar tai jau nebesvarbu. Svarbiausia, jog visi maudėmės čempioniško šampano pursluose.

Dar įspūdingesnės ir malonios akimirkos laukė prie Baltojo tilto. Daugybė fajerių, užsivedę žaidėjai, Giedriaus dainos užvedimas – totalus vakarėlis, kokio visi ir norėjome. Galime atsiminti Eurocup 2009 žaidėjų pasitikimą ir palyginti, kiek į priekį pažengė šventimo organizuotumas, palaikymo kokybė bei masiškumas.

Sulig tuo šventė tikrai nesibaigė, dainos dar ilgai skambėjo Vilniaus gatvėse bei baruose. Šios šventinės nuotaikos mūsų nepaliks dar kurį laiką.


Dar kartą sveikiname visus rytfanius, kurie daugybę metų laukė, tikėjo ir, nepaisant visko, karštai palaikė komandą. Daug pakilimų ir nuopuolių, bet svarbiausia, jog išlikome vieningi. Net sunkiausiomis akimirkomis buvome garsūs ir didžiavomės savo spalvomis.

Ši pergalė B Tribūnai – tai geriausias atlygis už visą mūsų veiklą“, - rašo „B TriBūna“.



Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: