„Ryto Balsas“: „Metų organizacija tapo klubas, kurio komunikacija buvo tiesiog tragiška“

„Ryto Balsas“: „Metų organizacija tapo klubas, kurio komunikacija buvo tiesiog tragiška“

LKL nuotr.

Pirmadienį Vilniuje esančioje Nacionalinėje dailės galerijoje nusileido 2021-2022 m. „Betsafe-LKL“ sezono uždanga.



Per iškilmingą apdovanojimų ceremoniją čempionų titulą iškovojusiems Vilniaus „Ryto“ krepšininkams buvo įteikti aukso žiedai.

Tuo metu Panevėžio „Lietkabeliui“ teko ir komandinis apdovanojimas – Panevėžio klubas tapo metų organizacija.

Toks LKL sprendimas itin nepatiko „Ryto“ fanams. Apie tai pasisakyti nusprendė „Ryto Balsas“. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Lygiai savaitė praėjo nuo to, ko visi laukėmė labai ilgai. Patys buvome tokioje euforijoje, kad jėgų, noro ir minčių parašyti kažką įdomaus tiesiog nebuvo, o dar kai tiek turinio su mūsų žaidėjais buvo žiniasklaidoje, tai turbūt ir nelabai reikėjo dar vieno straipsnio.

Tačiau vakar vyko LKL sezono uždarymo šventė, kur buvo apdovanoti įvairiose nominacijose nugalėję žaidėjai ar komandos. Renginį tiesiogiai galima buvo žiūrėti LKL YouTube kanale, o po renginio kilo įvairių minčių dėl kai kurių nominacijų, iš kurių aptarsime labiausiai įdomią – Metų Organizacijos titulą laimėjusią Panevėžio Lietkabelio komandą.

Kaip LKL bandė pateikti, tai trofėjus, kuriam įtaką labiausiai darė klubo darbai už aikštelės ribų, o komandos rezultatai čia buvo antrame plane, tačiau susidarė gerokai kitoks įspūdis.

Metų organizacija tapo klubas, kuris reguliariame LKL sezone daugiau nei tūkstantį žiūrovų surinko vos 4 kartus.

Metų organizacija tapo klubas į kurio rungtynes kvietė ateiti ne pats klubas, o tinklalaidės ir žurnalistai.

Metų organizacija tapo klubas, kuris teisiasi su savo buvusiu sporto direktoriumi ir balansuoja ant ribos dėl padavimo į teismą dėl bankroto iškėlimo.

Metų organizacija tapo klubas, kurio miesto meras R. M. Račkauskas pateko į kyšininkavimo skandalą dėl papildomos paramos klubui už tai, kad „Lietkabelio“ prezidentas A. Bieliauskas sumokėtų kažkokias senas skolas. (Tiesa, vakar mero medalio atsiėmimas išvis labiau priminė cirko numerį. Atrodo meras pavėlavo kartu su komanda ir į sceną atsiimti medalio atėjo tiesiog vienas.)


Metų organizacija tapo klubas, kuris prasidėjus karui Ukrainoje jei ir padarė kažką, tai turbūt mažiausiai iš visų LKL klubų. Įdomu ar tam turėjo įtakos vyr. trenerio tautybė.

Metų organizacija tapo klubas, kuris KMT turnyre primygtinai reikalavo, kad Klaipėdos „Neptūnas“ žaistų 6-iese nepaisant visų Covid virusų ir traumų.

Metų organizacija tapo klubas, kurio komunikacija buvo tiesiog tragiška. Jokių video, įdomesnių interviu ar kažko netradicinio.


Metų organizacija tapo klubas, kurio arena finalo serijos metu Facebook‘e komunikavo kaip kieme užgautas vaikas su daug nuoskaudų. (Ir nereikia sakyti, kad tai darė be klubo žinios)

Ir mes nesakome, kad Rytas buvo verčiausias laimėti šį prizą. Bet jei vertintume adekvačiai ir objektyviai, tai Šiauliai buvo gerokai vertesni laimėti.

Tai tiek“, - rašė „Ryto Balsas“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: