„Žalgirio“ fanai: „Akivaizdu, kad vėl „Žalgiris“ daro klaidą“

„Žalgirio“ fanai: „Akivaizdu, kad vėl „Žalgiris“ daro klaidą“

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Vasaros darbus tęsiantis Kauno „Žalgirio“ klubas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su du sezonus komandoje žaidusiu aukštaūgiu Mareku Blaževičiumi.



M.Blaževičius su „Žalgiriu“ pirmą kartą karjeroje tapo LKL čempionu, iškovojo lygos bronzą bei dukart triumfavo Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Eilinė Žalgirio kliūrka su lietuviais žaidėjais, paima į komandą, pralaiko ant suolo, ar šiukšlių minutes duoda žaist. Poto jau tampa Žalgiriui nereikalingi. Kelias dešimtis jaunų lietuvių žaidėjų būtų galima privardinti, kurie Žalgiryje pratryne suolą, tampa nereikalingi“, - rašė Kęstutis.


„Gaila, nepelnytai neįvertinas žaidėjas. Norėčiau, kad pas Šarą jis patektų“, - komentavo Vidmantas.

„Nors gaus pažaisti ir patobulėti o ne ant suoliuko“, - teigė Gintaras.

„Senai reikėjo paleist, o ne pūdyt ant suolo“, - rėžė Laimis.

„Nusikaltimas, tokį talentingą vaikį laikyti ant suoliuko“, - rėžė Jonas.

„Sumokėjo už Mareką išpirką tiesioginiam oponentui Rytui (berods apie 200k), pamarinavo ant suolo ir paleido. O ko ne biznis“, - savo mintis išdėstė Tautyvdas.

„Totaliai nugrybauta. Na, dabar stebim kokių dar nesąmonių kitam sezonui gausim“, - rašė Donatas.

„O gaila, sėkmės Marekai...“, - komentavo Vytas.


„Akivaizdu, kad vėl Žalgiris daro klaidą. Kuom Birutis geresnis, nei Blaževičius?“, - teigė Gediminas.

„Šaro projektas, jam priekaištus ir reikškit“, - rėžė Andrius.

20-metis 211 cm ūgio vilnietis žalius marškinėlius apsivilko 2020–2021 m. sezone, kuriame debiutavo Eurolygoje. Debiutiniame sezone pajėgiausiame Europos klubiniame turnyre krepšininkas spėjo sužaisti 6 rungtynes, per kurias rinko po 2 taškus.

2021–2022 m. sezone M.Blaževičius Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 12 minučių bei per jas įmesdavo po 5,7 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir rinkdavo po 5,3 naudingumo balo. LKL čempionate žaidėjas rinko po 8,7 taško ir po 3,8 kamuolio.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: