„Žalgirio“ fanai apie A. Butkevičių: „Blogiau nebus, geriau - susilpnėjo vilniečiai“

„Žalgirio“ fanai apie A. Butkevičių: „Blogiau nebus, geriau - susilpnėjo vilniečiai“

LKL ir Zalgiris.lt nuotr.

Ateinančio sezono Kauno „Žalgirio“ sudėtyje jau antrasis naujokas. Prie sutartį su klubu sudariusio Lauryno Biručio prisijungė dar vienas lietuvis Arnas Butkevičius.



Kauno „Žalgirio“ klubas su A.Butkevičiumi sudarė dvejų metų kontraktą.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Toks vaizdas, kad komanda komplektuoja max LKL trofėjų susigrąžinti ir tai su intriga.. Šmits, Butkevičius, kažkokia parodija. Ar mums labai blogai su finanasais, ar Motiejūnas pamiršo, kad Žalgiris Eurolygoje žaidžia? Ar Maksvytis vis dar galvoja, kad Neptūną komplektuoja?“, - rašė Edgaras


„LKL'e bus gerai, bet ar jis sieks eurolygos lygį?“, - komentavo Vytautas.

„Manau, kiekvienas esam Žalgirio fanas ir turime priimti žmogu, nesvarbu, ar ryte žaidė, ar juventuse, svarbu, kad duotu naudos Žalgiriui šis sprendimas“, - teigė fanas Rytis.

„Tikrai geras pasirinkimas. Kovotojas, atletiškas, kokio šį sezoną apskritai neturėjome. Sėkmės Arnui, tai eurolygos lygio žaidėjas“, - rėžė Artūras.

„Seniai buvo laikas. Ypač, kai Ulė išėjo į fenerį. Bet geriau vėliau, nei niekadas“, - savo mintis išdėstė Gediminas.

„Blogiau nebus, geriau - susilpnėjo rytas“, - mintimis dalinosi Giedrius.

„Šaunu. Puikus žaidėjas, geras žmogus. Sveikas atvykęs į Žalgirio šeimą“, - džiaugėsi Kristina.

„Ilgas kelias buvo iki Žalgiriuko, manau turėtų dar tobulėti šis grajokas“, - rašė Julius.


„Yra žmonių, kurie prisikalba. Yra žmonių, kurie savo veiksmais nepatinka. Yra žmonių, kurių profesionalumu negali pasikliauti. Kiti neįdeda dūšios. Arnas nėra nei vienas iš jų. Kažkiek skauda, kad čia iš Ryto. Na žinot, Rytas, nedraugai ir tt. Bet to nematant - tai vieni pliusai: lietuvis, kovotojas, ne tauškalius, gero charakterio... puikus sprendimas. Stiprus, kiek tai finansisškai galima, lietuvis Žalgiryje. Viskas puikiai. Ar temps Eurolygą - sužinosim. Kai žmogus tinkamo charakterio, pastangų, fiziškumo - prisitaikys“, - komentavo Marius.

„Tikrai geriau bus, nei Nielsas Giffey. Šaunuoliai Žalgirio vadovai“, - teigė fanas Nerijus.

„Geras sprendimas. Geresni pinigai. Žaidimas eurolygoje. Puiku“, - rėžė Gabrielius.


„Laikas parodys kaip bus, bus matyt ar Arnas buvo teisus, o mes gerbiam ir mylim Žalgirį visada.. Suprantama, kad žaidėjai išvyksta ir atvyksta kiti, tad sveikas atvykęs“, - savo mintis išdėstė Milda.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys pastaraisiais metais rungtyniavo sostinėje, buvo Vilniaus „Ryto“ komandos kapitonu, paskutiniame savo sezone iškovojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) titulą ir buvo pripažintas finalo serijos naudingiausiu žaidėju.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos sezone lengvasis krašto puolėjas vidutiniškai pelnė po 8,6 taško, atkovodavo po 4,9 kamuolio, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 13 naudingumo balų per rungtynes, o finalo serijoje vidutiniškai rinko po 11 taškų ir po 15,6 naudingumo balų.


Panašius skaičius A.Butkevičius demonstravo ir Čempionų lygos turnyre. Ten 29-erių krepšininkas pelnė po 7,4 taško ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: