„Ryto“ fanai apie E. Fridrikssoną: „Kaip pagrindiniui įžaidėjui - apgailėtina“

„Ryto“ fanai apie E. Fridrikssoną: „Kaip pagrindiniui įžaidėjui - apgailėtina“

FIBA ir LKL nuotr.

Į Vilniaus „Rytą“ atvyksta naujas atakų organizatorius, su kuriuo sostinės klubo aistruoliai galėjo susipažinti prieš kelis sezonus. 27-erių Elvaras Fridrikssonas padėjo parašą ant sutarties su „Rytu“.



Debiutiniai metai Lietuvoje islandui buvo įspūdingi – Šiaulių ekipos vedlys buvo išrinktas „Betsafe-LKL“ reguliariojo 2020–2021 m. sezono MVP ir taip pat pateko į simbolinį lygos sezono penketą.

Priešininkų gynybą draskęs gynėjas per 36 sužaistus mačus fiksavo 15,3 taško, 7,5 rezultatyvaus perdavimo, 2,9 atkovoto kamuolio ir 19,4 naudingumo balo rodiklius.

Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Geriausias čia dalykas tas, kad pagaliau Rytas baigė komplektacijos darbus laiku ir nebereikės laukti rudens pabaigos ar net žiemos, kad užbaigtų komplektacijos reikalus. Dabar komanda galės šlifuot derinius, susižaist ir gerai pasiruošt sezonui“, - rašė Margis.

„Nu idomesnis toks sprendimas. Tikiuosi paneigs abejones“, - komentavo Deividas.

„O kas blogai su įžaidėjo pasirinkimu? Kuo jis blogas ir ką galėjo rasti geriau? Man tai atrodo visai geras pasirinkimas. Už nieką nebuvo LKL MVP“, - džiaugėsi Lukas.

„Labai blogai! Tikrai galėjo rasti geresnį įžaidėją“, - rėžė Rokas.

„Žaidėjas su potencialu, tikėkimės jį ir panaudos“, - rašė Žilvinas.

„Treneris geriau žino, kas jam tinka. Tad tuo viskas ir pasakyta“, - komentavo Vycka.

„Vistiek kamuolį daugiau laikyti norės Fosteris, tai nėra tiek labai svarbu PG, o vengras bus labiau kuriantis“, - teigė fanas Gediminas.


„Kaip pagrindiniui įžaidėjui  - apgailėtina“, - savo mintis išdėstė Viktoras.

„Svarbu tobulėja žaidėjas ir nori eit į priekį, su tokiais niekada neprašausi“, - rėžė Zigmantas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: