„Green White Boys“: „Žalgiris“ atrodo visiškai kitas - matome degančias akis ir sportinį pyktį“

„Green White Boys“: „Žalgiris“ atrodo visiškai kitas - matome degančias akis ir sportinį pyktį“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įsibėgėja pirmojo turo kovos.



Kauno „Žalgiris“ (1-0) svečiuose įsirašė pirmąją jubiliejinio sezono pergalę ir 79:71 (20:18, 25:16, 19:19, 15:18) įveikė Klaipėdos „Neptūną“ (0-1).

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:

„Pirma sezono išvyka į Klaipėdą.


Buvo tikėtasi, kad į pirmąsias rungtynes atvykti laiku nespėsime, bet vėluoti du kėlinius tikrai nesitikėjome. Kelionę labiausiai apkartino Kauno kamščiai, kuriuose, rodos, praleidome pusę laiko važiuojant į priekį. Džiugu, kad komanda tuos du kėlinius neliko viena ir dalis tribūnos savo galimybėmis kurti palaikymą pradėjo anksčiau.

Išvažiavus iš Kauno į pirmąją išvyką ir pagaliau pabėgus iš miesto spūsčių, pagerėja ir nuotaikos. Prasideda įvairios diskusijos ir aptarinėjamas būsimas mūsų gimtadienis. Kelionės metu padaromas vienas greičiausių sustojimų kiek atsimename per pastaruosius metus. Nusprendžiame, kad ir taip stipriai vėluojame, todėl sustojimas užtrunka lygiai vieną minutę. O nespėję laiku susisukti Boysai turi papildyti grupuotės biudžetą. Ši taktika puikiai suveikia ir Klaipėdą pasiekiame mūsų galimybėmis kiek tik įmanoma greičiau.

Vėėėl įsitaisius atskirame VIP sektoriuje palaikymą pradeda 7 dešimtys žmonių. Vietinio palaikymo kiekvienas metais vis mažėja, todėl jį “permušti” nėra labai sudėtinga. Žinoma, mūsų balsai dar nėra tokie garsūs kokie būna sezonui įsibėgėjus, bet palaikymas gaunasi tikrai neblogas.

Žalgiris nuo pirmų rungtynių atrodo visiškai kitas - matome degančias akis ir sportinį pyktį. Džiaugiamės ir komandos šilta padėka po rungtynių ir tikimės jis toks išliks viso sezono metu.

Jau šį ketvirtadienį važiuojame į Prienus. Pigi, smagi, artima kelionė. Prisijunk!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: